Obavijesti

Video

Komentari 25

Božićno iznenađenje: Učenici iz Slavonije prvi put u Zoološkom

Božićno iznenađenje: Učenici iz Slavonije prvi put u Zoološkom
13

U akciji 'Secret Santa' učenici petog razreda posjetili su po prvi put Zoološki vrt u Zagrebu. Povodom Božića pripremili su čestitke za djelatnike, koji su ih upoznali sa životinjama

VIDEO

Tooo! Zoološki vrt. Jedva čekamo, uskliknuli su učenici petog razreda Osnovne škole Hrvatski Sokol iz Podgajaca Podravskih kraj Donjeg Miholjca. To je bila prva reakcija nakon što su iz kapice Djeda Božićnjaka izvukli papirić na kojem je pisao ZOO.

Video redakcija 24sata organizirala je božićnu akciju 'Secret Santa'. U prvoj epizodi Tonia i Dora su vojnoj pilotkinji Mirni Radošević poklonile kuglice koje su same izradile, a ona ih je zauzvrat provela kroz zračnu bazu Lučko.

POGLEDAJTE VIDEO: 

U drugoj epizodi učenici petog razreda posjetili su Zoološki vrt. Većini je to bio prvi susret s lavovima, merkatima, ali i zmijama. Uzbuđenju nije bilo kraja, a prvo na redu je bilo hranjenje morskih lavova. 

- Ekipa, dobrodošli u Zoološki vrt. Drago mi je da smo se uspjeli skupiti. Danas ću biti vaš edukator. Sjajno ćemo se provesti. Vidjet ćete puno životinja i naučiti nešto o njima - rekla je Ivana Kovarik Antonović, zoologinja. Načula je da su im merkati najdraže životinje pa ih je zamolila da ih oponašaju.

- Kukci su im najdraža poslastica. To je kao da vi svaki dan jedete čokoladu - rekla je Ivana.

Upoznala ih je i s dvogrbim devama, a oni su timariteljima dali njihovu najdražu poslasticu - mrkvicu. Nakon toga je uslijedila njihova najgora noćna mora, susret sa zmijama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

secret santa 07:44

- Kako je glatka - rekla je Karla, a s njom se složio i Patrik.

- Prije sam se bojala zmija, ali sada kada sam ih vidjela uživo, sprijateljila sam se s njima - rekla je Karla. Vesela ekipa je u znak zahvalnosti zoologinji i timariteljima napravila božićne čestitke. No tu nije bio kraj. Zapjevali su im i hit 'Božić je'.

Reakcije djelatnika Zoološkog na čestitke i pjesmu pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode