Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Božićno ludilo: Ukrasili su dom s 350 borova i 10.000 kuglica

None Foto: DPA/PIXSELL 8

Krenuli smo s normalnim božićnim drvcem u dnevnoj sobi, a zatim smo pomislili da bi mogli postaviti još jedno u hodniku, jedno u kuhinji i tako je sve krenulo, objasnio je Thomas Jeromin

Bračni par iz Njemačke Thomas i Susanne Jeromin iz Rintelna obožava Božić pa se za ukrašavanje doma svake godine posebno potrudi. Ove godine su svoj dom ukrasili s 350 borova i čak 10.000 kuglica. U svakoj prostoriji u kući stoji barem jedno ukrašeno božićno drvce.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Krenuli smo s normalnim božićnim drvcem u dnevnoj sobi, a zatim smo pomislili da bi mogli postaviti još jedno u hodniku, jedno u kuhinji i tako je sve krenulo - objasnio je Thomas njihove početke. Kada je počeo s takvim ukrašavanjem doma, supruga se nije slagala i smatrala je da je pretjerano, no ubrzo je i ona promijenila mišljenje.

Couple lives with 350 Christmas trees | Autor: Lucas Bäuml/DPA/PIXSELL Foto: Lucas Bäuml/DPA/PIXSELL Ovu praksu ukrašavanja doma prakticiraju već nekoliko godina, a ove godine su se uspjeli upisati i u Guinnessovu knjigu rekorda za najviše božićnih drvca na jednom mjestu.

- S ukrašavanjem kuće krećemo već u kolovozu - objašnjava ovaj par. U kući od 105 četvornih metara, ove su godine postavili 350 borova, 10.000 kuglica i mnoštvo lampica i ostalih prigodnih ukrasa, ali na tome ne planiraju stati. Plan im je za jedan Božić postaviti čak 500 drvca u svoju kuću.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU:

None Foto: SINA SCHULDT/DPA/PIXSELL 6

POGLEDAJTE I SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Komentari (5)