Obavijesti

Video

Komentari 44

Bruno (16) iz Karlovca našao na ulici 38.000 kuna i vratio ih

Finalist talent showa Videostar, Bruno Lukić (16) s prijateljem je u Karlovcu pronašao gomilu novca. U prvi tren je mislio da se radi o skrivenoj kameri, a onda je shvatio da ga je netko stvarno izgubio...

VIDEO

POGLEDAJ VIDEO:

Usred snimanja videa pred sportskom dvoranom u Karlovcu, u kadar su nam 'upala' dva muškarca. Nismo se pretjerano obazirali na njih, pa kad smo završili sa snimanjem, prijatelj i ja smo prošli istim tim putem i ugledali 5.000 eura – prisjeća se Bruno Lukić (16).

Nekoliko trenutaka su gledali u novac i okretali se tražeći prolaznika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nismo mogli vjerovati. Mislili smo da nas netko zeza – govori uz smijeh. No nisu puno dvojili. Odmah su nazvali policiju i to prijavili.

- Dok većina misli da bi taj novac zadržala, to definitivno nije tako. Kad ti se tako nešto dogodi padne ti na pamet što bi napravio da imaš toliko novaca u novčaniku, ali ne u smislu da taj novac stvarno i zadržiš – govori Bruno koji smatra da zapravo nije napravio ništa posebno.

- Iako mislim da bi i drugi isto tako postupili, mama je bila jako ponosna – dodao je kratko. Osim što je poput dobrog Samaritanca, Bruno je skroman i kad priča o svojim uspjesima.

- Dugo se bavim gimnastikom, ali sad jedva stižem jednom tjedno na treninge – govori. Naime od 2500 ljudi koji su se prijavili na online talent show Videostar, Bruno je ušao u top 3 finalista.

- Žongliranje škole, treninga i snimanja nije lako, ali nekako uspijevam – objašnjava. Iako ih na meet up-ovima stotine fanova želi upoznati, Bruno se na to ne može naviknuti.

- Svi te guraju, žele dotaknuti i pričati s nama i to je super, ali naravno postoji i druga strana priče. To su hejteri koji samo pljuju po tebi, a uopće ne razumiju koliko truda ulažem u osmišljavanje, snimanje i montiranje videa. Nije to baš tako lako – govori Bruno i dodaje da nije očekivao da će u showu dogurati baš toliko daleko, ali mu je drago jer je to nešto što ga veseli i čime bi se htio baviti.

S obzirom na to da se Videostaru bliži kraj, svi oni koji željno iščekuju proglašenje pobjednika (ili pobjednice) Videostara, mogu to doživjeti i uživo! Naime, proglašenje pobjednika najvećeg video talent showa u regiji - VideoStara bit će u 18 sati u klubu Opera u Zagrebu, 10.12.2017. Nemojte to propustiti!

POGLEDAJ VIDEO:

Stižu blagdani, a u JoomBoosu se brižno pakiraju svi pokloni... a poseban 'Poklon' pripremamo već za petak. Ne propustite na JoomBoosovom YouTube kanalu tada poslušati novu pjesmu 'Poklon' koju je režirao Filip Dizdar, a produkciju potpisuje Alan Dović.
 

Ne propustite novi broj magazina JoomBoos Videostar s MEGA poklonom: Prvi Toutuberski kalendar, koji na kioske stiže u petak, 8. prosinca!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković