Obavijesti

Video

Komentari 6

Cigi brani Sevku: 'Ne mogu stati na stranu Lidije Bačić'

Cigi brani Sevku: 'Ne mogu stati na stranu Lidije Bačić'

Na svoj prepoznatljiv način, zavaljen na otoku-napuhancu s palmom, stilist Neven Ciganović komentirao nam je skandale koji su žarili i palili ovog ljeta, a o kojima je jednostavno morao progovoriti

VIDEO

- Javljam se sa svoje egzotične destinacije gdje se sunčam pod palmom. I imam listu skandala - počeo je Cigi, najavivši tako zanimljiv monolog u kojem nije štedidio skandal-protagoniste.

Prva 'na tapeti' je bila predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nju ne bih svrstao u baš neki veliki skandal, ali je skandal u tome što je apsolutno ostala zapamćenja u cijelom svijetu zato što je izgrlila cijelu našu reprezentaciju, protivničku reprezentaciju, suce, tko god joj se našao pod rukom na Svjetskom nogometnom prvenstvu i time postala jedna vrlo otvorena, prijateljski nastrojena Predsjednica, zastupala nas je vrlo dobro. Svidjelo mi se što je pokisla do gole kože i mogla se natjecati na nekom izboru za 'miss mokre majice' jer je savršeno izgledala onako pokisla, baš kao Ana Sasso nekoć kad je snimala reklamu za Pipi - komentirao je Ciganović.

A onda je krenuo s 'ozbiljnijim' skandalima. 

- Nogometaševa supruga Ivana Vida, bivša Kraljica Hrvatske se požalila svojim pratiteljima na društvenim mrežama da je više ne kontaktiraju i ne šalju joj žiro račune kako bi uplaćivala pomoć za potrebite jer takvih ima previše. Mislim da to nije dopustiv istup jedne bivše 'kraljice', bivše misice koja se zalaže za mir u svijetu, za dobrobit naroda i za pomoć svima kojima je to potrebito. Tako da, Ivana, taj istup ti nije bio briljantan, ali si se nakon toga iskupila... vidio sam da ste negdje odriješili kesu, da ste negdje u Turskoj nekoj djeci uvalili neke pare.

Ivana Vida ljuta zbog računa za vodu: Ne želi platiti 690 kuna
Ivana Vida ljuta zbog računa za vodu: Ne želi platiti 690 kuna

Ni Maja Šuput nije prošla bez 'bukvice'.

- Nakon Ivane nam dolazi vječito skandalozna, kažu, Maja Šuput, i njezin... e sad, ne mogu točno prepoznati je li ovo njezin dečko ili je to njezin stilist. Ta dvojica izgledaju isto, oblače se isto, mislim da razmjenjuju istu robu... Ali Maja se ovo ljeto trudila, čak je izdala svoju novu kolekciju mikrofona 'Maja do jaja'.

Šuput 'zarakijala' s dečkom, Grubnićem i drvenom ovcom
Šuput 'zarakijala' s dečkom, Grubnićem i drvenom ovcom

A kakav bi to osvrt na skandale bio kad u njemu ne bi bila i Severina.

- Da ne bi bila Maja jedina pjevačica koju smo ovdje uvrstili, tu je i najveća među najvećima, diva - Severina, i njezin skandal sa fotkicama koje su opet isplivale. Vrlo nezgodne fotografije koje je slala, još se uvijek ne zna kome, ali jedino što moram reći je da Severina i dalje izgleda savršeno na tim fotografijama iako su možda nastale prije četiri godine, kako ona tvrdi. Izgleda odlično i uopće mi nije žao da sam vidio te fotografije. Jedino bih aludirao na sponzore  telefonskih tvrtki da joj netko pošalje neki dobar mobitel jer je jako loša rezolucija fotki. Mislim da Severina koristi već dulje vrijeme jako loše mobitele. Mislim da je to slikano s mobitelom. Molim vas, sponzorirajte Severinu nekim dobrim mobitelom. Ili ću to ja učiniti.

Povratak: Severina je nakon afere ponovno na pozornici...
Povratak: Severina je nakon afere ponovno na pozornici...

I na samom kraju se osvrnuo na Lidiju Bačić.

Lidija Bačić: 'Nećete me vidjeti golu jer nisu sve pjevačice iste'
Lidija Bačić: 'Nećete me vidjeti golu jer nisu sve pjevačice iste'

- Lile koja proziva Severinu jer se ona nikad ne bi tako obnažila niti bi takve slike nekom slala. Ja sam Lile vidio samo u obnaženim stanjima. Prvi put ne mogu stati na Lilinu stranu iako sam je branio od onog Šimleše kad ju je napao da se stalno slika i pokazuje gola i da svoju karijeru gradi na osnovu svog tijela, a ne nečeg drugog. Moram priznati da su Lile i Severina odlične pjevačice i odlične estradne zvijezde. Mislim da je ovo samo jedan u nizu kratkih skandala. Siguran sam kad se vide na nekom eventu da se neće pozdraviti, ali mislim da je jednoj i drugoj ovo bilo uspješno ljeto što se tiče posla i što se tiče skandala - zaključio je Cigi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje
Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić
ROCKABILY ŽIVOT

Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić

Bračni par je staru krojačku radionicu u centru Vinkovaca pretvorio u klub koji nalikuje na holivudski filmski set. Obožavaju sakupljati stare stvari, restaurirati ih....