Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Diana leži na stolu i vježba: U par minuta otopi 'muffing top'

Čak i ako ne težite pločicama na trbuhu, svatko od vas je sigurno radio svakakve vježbe za trbuh. Trenerica Diana Morić je kratak trening za trbušnjake odradila ležeći u svom domu - na stolu...

Masnih naslaga na trbuhu najteže se riješiti. Trenerica Diana Morić sastavila je plan koji će vam osigurati ravan i isklesan trbuh iz snova. Za jednu od vježbi predlaže "škarice".

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovo je savršena vježba za one koji žele utegnuti trbušnjake kroz izdržljivost. Pomoći će i jačanju kvadricepsa te opuštanju kukova te listova, rekla je Diana. 

Postoje dvije vrste škarica, ali se svaka vježba temelji na istom principu - aktivaciji trbušnih mišića kroz neprestanu kontrakciju kroz vježbe u kojima se izmjenjuju dvije noge u zraku. 

FITNESS TRENERICA Dianin trening za oblu guzu u par minuta: 'Izađi van i vježbaj'

Kod velikih škarica one se križaju i formiraju kut od 90°C, jedna noga sasvim okomita na tijelo, dok je druga čvrsto zategnuta par centimetara iznad poda.  Male škarice više testiraju izdržljivost jer se noge izmjenjuju tek par centimetara iznad poda, a njihova dinamičnost izazvat će onaj osjećaj žarenja u mišićima.  Probajte i jednu drugu vježbu izdržati do 30 sekundi.

SAVJETI TRENERICE DIANE MORIĆ Znojenje pred televizorom: 'Za čvrst trbuh vježbajte s loptom'

Budite strpljivi i ne odustajte ako odmah ne vidite razliku, rekla je Morić. Bivša prvakinja u judu, Diana je već dugo vremena inspiracija mnogim ženama diljem regije, a svoje snimke redovite objavljuje na svom Instagramu profilu. 

 

 

 

Komentari (13)
  • Otopi vrh mufa?

    18. 2. 2019,   21:27
  • Ja se ispricavam ali dali je to casting za porno film ili fakat ona kao ženama nesto pokazuje u oba slučaja nemam ništa protiv

    19. 2. 2019,   01:42
  • Muf za ligu naroda.

    19. 2. 2019,   01:49