Obavijesti

Video

Komentari 3

Trening u društvu: Dok Diana vježba, pas joj donosi rekvizite

Fitness trenerica Diana Morić (30) ne voli teretane pa je pripremila par vježbi za čvrste noge koje možete raditi i doma. Ovoga puta na treningu joj je društvo pravio kućni ljubimac, udomljeni pas Medena

VIDEO

Fitness trenerica Diana Morić (30) želi motivirati veliki broj žena iz regije, ali i svijeta, da vode zdrav život i budu jake.

Za čitatelje 24sata pripremila je kratke ali učinkovite vježbe za čvrste i zategnute noge koje možete raditi i doma. Ovoga puta, na treningu je imala i zabavno društvo - psa Medenu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Obožavam životinje. Ovo je moj pas i zove se Medena! Pronašla sam ju na ulici i uzela je k sebi i od tada se ne odvaja od mene, kaže Diana. Prekrasna fitness trenerica i Medena sve rade zajedno. 

- Uvijek je tu uz mene kada kuham, čistim pa čak i kada vježbam, rekla je Morić. Priznaje da joj s Medenom ipak nije uvijek bilo lako.

- U početku mi je otežavala vježbanje, ali danas mi čak zna i pomoći pa donese neki rekvizit, smije se Diana.

Svojim vježbama i načinom prehrane Diana motivira na tisuće mladih djevojaka da krenu njezinim putem, ali i one u srednjim godinama da se pokrenu i počnu brinuti o svom izgledu.

- Ja sam netko tko ne voli teretane. Treniram kada god stignem i gdje god mogu, kaže lijepa Morić. Svoje fotografije često objavljuje i na Instagramu na kojem je prati više od 500 tisuća obožavatelja. Ističe kako bi žene svaki dan za sebe morale izdvojiti barem pola sata. One koje su probale vježbati po Dianinim uputama, itekako su zadovoljne rezultatima.

- Obožavam tebe i tvoje snimke. Divno je gledati i vježbati s tobom, samo su neki od komentara Dianinih vjernih vježbačica.  Tajna njenog izgleda leži u vježbanju i zdravoj prehrani.

Kod mene se sve jede pravilo raspoređeno i trenira se svaki dan 30 minuta! To je ono što svaka žena na ovom svijetu mora izdvojiti za sebe! Ništa to nije niti skupo niti nedostupno i zato žene koje koriste moj program i postižu sjajne rezultate, zaključuje Diana. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković