Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pretukla mušteriju: Trpila sam uvrede jedno vrijeme, a onda...

Foto: Instagram

Djelatnica McDonald's-a koja je snimljena u brutalnoj tučnjavi s jednom od mušterija restorana u intervjuu na Facebooku je objasnila detalje koji su doveli do tog incidenta

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

Erika Chavolla iz Las Vegasa rekla je kako je unatoč tučnjavi i dalje zaposlena u McDonald's-u te kako joj je prije tučnjave mušterija Sabrinah Fontelar izgovorila puno ružnih riječi.

POGLEDAJTE VIDEO:

- U jednom trenutku jednostavno se otelo kontroli. Ljudi misle ako radiš onda moraš sve trpjeti. Trpila sam jedno vrijeme, a ona je stvarno dugo vremena izbacivala puno smeća iz svojih usta - opisala je Chavolla.

KAD DJELATNICA 'POLUDI' Video brutalne tučnjave postao hit: 'Skroz je ludo. Posvuda je'

Dodala je da zapravo nije imala namjeru udariti Fontelar, koja je na društvenim mrežama napisala da je prijavljena za nasilje zbog ove tučnjave.

Chavollin dečko, koji je svoju djevojku cijelo vrijeme pokušavao smiriti, objašnjava zašto nije intervenirao.

- Nisam ih pokušavao razdvojiti. Ne zaustavljaš tako veliku djevojku kao što je ona - rekao je.

Laura Meltzer, glasnogovornica policije u Las Vegasu, potvrdila je kako je Fontelar prijavljena za nasilje i zbog toga idućih dana mora doći na sud.

VIDEO: BRUTALNA TUČNJAVA 'Poštuj moju mamu!': Radnica u restoranu pretukla mušteriju

Fontelar je na Instagramu napisala kako je do tučnjave došlo nakon što djelatnica McDonald's-a nije htjela uzeti njezin novac za sok. No, svjedokinja koja je sve to vidjela tvrdi kako je do tučnjave došlo jer si Fontelar, koja se na društvenim mrežama predstavlja kao striptizeta, nije mogla platiti taj isti sok.

Komentari (60)
  • bas smo nedavno s kolegicama pricali da treba donijeti zakon protiv vrijedanja usluznih djelatnika. ispricajte me ako on postoji , a ja to ne znam. bas prejucer sam dozivila da me zena vrijeda na pasja kola jer nisam htjela odobriti joj povrat novaca za iznosene robu. koliko je negative bacila na mene, vrijedala me na ponizavajuci nacin vrijedajuci moj integritet i posao. i to NAKON STO SAM JOJ TO ODOBRILA* . nitko nema pravo iskaljivati svoje zivce na druge ljude. pogotivo ne na konobare i trgovce. ako je netkk bezobrazan imas knjigu zalbe , upisi se. imas email,zali se. al ne omalovazavaj i ne lijeci svoje bolesni um na meni. jer u jednom trenutku isto sam pomislila - sreco - ubila bi boga u tebi da smo na ulici. al srecom - imam odgoj.

    28. 7. 2018,   11:32
  • I onda ti radi po pekarama i tak to di moras posluzivat ljude. Katastrofa da zakon uopce ne stiti djelatnike.

    28. 7. 2018,   11:56
  • Kažu pojedini:kupac je uvijek u pravu, a ja im odgovorim: kupac je u pravu samo kad je u pravu.

    28. 7. 2018,   12:12