Obavijesti

Video

Komentari 6

Finalisti showa su prošli pakao nabrutalnijeg izazova do sada

Potpuno mokri, najbolji finalisti Videostara Filip Rebrović (19), Ana Rogač (22), Pave Elez (19), Bruno Lukić (16) te dvojac Nika Pavičić (16) i Leo Valentić (18) jedva su preživjeli najmokriji izazov do sada.

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO: 


Žiri najvećeg talent showa u regiji 'VideoStara' odabrao je uz pomoć gledatelja top 5 finalista. A iako su ljetne vrućine prošle, pripremili su im hladan tuš, veliki izazov s vodenim balonima.

Filip Rebrović (19), Ana Rogač (22), Pave Elez (19), Bruno Lukić (16) te dvojac Nika Pavičić (16) i Leo Valentić (18) morali su proći najbrutalniji izazov do sada. Morali su se brzo snaći i točno odgovarati na pitanja JoomBoos ekipe, a ako nisu znali odgovore ili bi zamuckivali, zasuli su ih s vodenim balonima. Kako se zove bakin unuk i koja je životinja bila prva u svemiru otkrijte u novoj epizodi Videostara .Dok su sjedili ne vrućem stolcu, kandidati su nakon par sekundi bili potpuno mokri, a kasnije su pokazali svoje marketinške sposobnosti. Kako su prošli fantastičan challenge, jesu li uspjeli uvjeriti članove žirija u svoj proizvod ili ne pogledajte u epizodi. 

YouTuberi vas pozivaju da glasate za njih i pomognete im osvojiti put u Hollywood, super ugovor s JoomBoosom i statuu vrijednu 10.000 kuna.

S obzirom na to da se showu bliži kraj, svi oni koji željno iščekuju proglašenje pobjednika (ili pobjednice), mogu to doživjeti i uživo! Naime, proglašenje pobjednika najvećeg video talent showa u regiji - VideoStara bit će u  klubu Opera u Zagrebu, 10.12.2017. Nemojte to propustiti!

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!
'KULTURNEJA'

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda našeg novog, superkul serijala 'Kulturneja' u kojem saznajemo gdje su najpopularnija i najfrekventnija mjesta u raznim gradovima diljem Europske unije.

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin (34) prošla je trnovit put do svjetskih pojaseva, a 'odustala' je samo jednom u životu...
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...