Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Finalisti su pokušali oponašati najveću zvijezdu interneta

U urnebesnom izazovu kandidati talent showa odmjerili su snage i pokazali tko od njih ima najbolje glumačke sposobnosti te tko je bolji imitator, a tko je kreativniji i odluke donosi dok kaže keks.

POGLEDAJTE VIDEO:

Krava, kombajn, rodeo, ruka, ako ste se pitali kakve veze ovi pojmovi imaju jedni s drugima, nemojte propustiti novu epizodu Videostara. Sve smo bliže finalu najvećeg online showa u regiji pa su finalisti pod sve većim pritiskom. Kako izgleda kad ih jedan od najpopularnijih youtubera u regiji, Yasserstain, traži da u 10 sekundi smisle kako bi snimili video s kravom, pogledajte u videu. U urnebesnom izazovu, kandidati su se uhvatili u koštac sa Elizabetom, YouTube kraljicom. Navukli su plave perike, nanijeli ružičasti ruž, navukli ružičastu odjeću i zapjevali neke od najvećih hitova u regiji. 

Jesu li kandidati spremni nositi teret slave, kako se obračunavaju s hejterima i imaju li kondicije za sponzorske zahtjeve... youtuberski život nije tako lagan kako se čini, a kako su se kandidati u ovoj epizodi snašli, ne propustite pogledati.

POGLEDAJTE VIDEO:

YouTuberi vas pozivaju da ih podržite i pomognete im osvojiti put u Hollywood, super ugovor s JoomBoosom i statuu vrijednu 10.000 kuna.

S obzirom na to da se showu bliži kraj, svi oni koji željno iščekuju proglašenje pobjednika (ili pobjednice), mogu to doživjeti i uživo! Naime, proglašenje pobjednika najvećeg video talent showa u regiji - VideoStara bit će u  klubu Opera u Zagrebu, 10.12.2017. Nemojte to propustiti!

 

 

Komentari (7)
  • Želim poručiti ljudima tj. maloj dječici što gledaju ove gluposti da ne gube vrijeme na ovakve stvari jer je internet pun korisnih informacija i sadržaja.

    30. 11. 2017,   20:52
  • Nitko vas ne gleda, odustanite, svi ti pogledi na videu su kad netko scrolla kroz clanak pa slucajno stisne na video.

    30. 11. 2017,   21:55
  • šta nije pewdiepie najveća zvijezda interneta

    1. 12. 2017,   07:27