Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Gaming in the sky: U Zagreb na igranje u zraku stiže Mudja!

Ljudi, niste spremni na ovaj spektakl! Gaming u zraku? Doslovno. Lvl8. organizira dosad neviđeno natjecanje u videoigrama u Zagrebu 13. 4. 2019. na Jarunu

Lvl8. organizira dosad neviđeno natjecanje u videoigrama u Zagrebu 13. 4. 2019. na Jarunu! Sve kreće u 11 sati i traje do 19, a 40 metara u zraku, na visini osmokatnice, bit će podignuta platforma na kojoj ćete baš Vi dobiti priliku zaigrati jedan od posljednjih gaming hitova - PUBG!


Na Jarun dolaze i najveća imena regionalne gaming scene; Mudja, Serbian Gamer, Bassi, Crni, Laura i još mnogi drugi, koji će odmjeriti snage u gameanju u zraku.

Trailer za Gaming in the sky event

Event počinje u 11 sati, a bit će podijeljen u dva dijela - zatvoreni i otvoreni dio. Stol gdje će influenceri igrati podijeljen je na 22 sjedeća mjesta. Uz njih, posjetitelji koji na natječaju osvoje ulaznice moći će nakon influencera zaigrati PUBG na 40 metara visine, a imat će priliku osvojiti i super nagrade.

Kako osvojiti 'upad' na dizalicu? Svi detalji su u videu


Event je otvorenog tipa i potpuno besplatan za posjetitelje, dok su ulaznice za natjecanje, odnosno mjesto na dizalici, rezervirane za dobitnike nagradnog natječaja navedenog iznad. Prva dva dizanja i gameanje prenosit će se live na Lvl8. YouTube kanalu, a sve ćete moći uživo pratiti i na JoomBoosu te 24sata.

Što je Lvl8.?

Lvl8. novi je medijski proizvod posvećeno gaming kulturi usmjerenom prema regionalnoj publici, odnosno publici koja se jezično razumije. Možete ih pratiti na YouTube-u, Instagramu, Facebooku i Twitchu! Gameri i entuzijasti, navalite!
 

Komentari (30)
  • Ovi su možda najveća imena u svojoj zgradi ili kvartu haha pa koji su ovo klaunovi

    7. 4. 2019,   21:42
  • Najveca imena 😅😅😅😅

    6. 4. 2019,   16:25
  • Džabalebatoši...

    6. 4. 2019,   16:10