Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Glumac Rob Lowe sa sinovima istražuje neriješene misterije...

U reality showu 'Dosjei Lowe', američki glumac Rob Lowe i njegovi sinovi Matthew i John Owen istražuju popularne misterije koji su uvijek zanimali njihovu obitelj. U svemu im pomažu stručnjaci

U prvoj sezoni 'Dosjea Lowe', Rob i sinovi idu na različite avanture poput istraživanja podvodne vanzemaljske baze, uklete škole za dječake i mnoge druge. 

- To je odličan način da provodim vrijeme sa svojim sinovima, da putujemo i istražujemo stvari o kojima smo uvijek razgovarali kao obitelj, rekao je Rob. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Bizarna geografska anomalija nedaleko obale u Malibuu, fascinirala je Roba još otkad se preselio tamo kao dijete.

- Sjećam se priča da su podmornice na nuklearan pogon mogle ići ispod Los Angelesa. Teorija je da postoji rupa u epikontinentalnom pojasu i da se ispod L.A. nalaze tajni tuneli. Postoje razne teorije, jedna je i podvodna izvanzemaljska baza. Ta teorija bi objasnila svijetla koja su viđena na tom području - rekao je Rob. 

- Vidio si slike, zar ne Johnny?
- Čudno je, izgleda poput nekakvog krova koji pod sobom ima stupove koji među sobom imaju međuprostore.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Rob, Matthew i John Owen odlučuju krenuti brodom i istražiti taj dio mora. Uz pomoć istih uređaja koji su pomogli pretražiti i olupinu Titanika, obitelj Lowe kreće u potragu za odgovorima o ovom podvodnom misteriju.  

Nove avanture pratite svake srijede u 20:50 na kanalu Planet Earth. 

Komentiraj, znaš da želiš!