Obavijesti

Video

Komentari 1

Glumica Petra Kraljev: Na ulici me često zovu imenom iz serije

Glumica Petra Kraljev: Na ulici me često zovu imenom iz serije
4

Ljubavnu scenu bih odigrala s Tomom Hardyjem, otkrila nam je glumica iz serije 'Na granici' Petra Kraljev, koja je Pravni fakultet zamijenila glumačkom karijerom

VIDEO

Sve češće me ljudi prepoznaju na ulici i zovu imenom iz serije - Mirela, rekla je glumica Petra Kraljev, koja u seriji 'Na granici' glumi zgodnu i zanimljivu djevojku Mirelu Butigan. Splitsku glumicu ljubitelji naših serija pamte i po ulozi Nere Vidić u seriji 'Zlatni dvori', a uskoro priprema i novi film.

- Kada imam snimanje, dižem se u četiri ujutro, ponavljam tekst, odlazim na set i snimamo do kasno navečer, a za ulogu se pripremam tako da jako puno skupljam energije i strpljenja - objasnila nam je glumica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Petra se prošle godine i zaručila na romantičnom putovanju Italijom. Rekla je kako je njen sadašnji zaručnik Nikola Reljić bio jednostavan - kleknuo je i zaprosio. No, u naša 24 pitanja je otkrila kako planovi za vjenčanje još uvijek ne napreduju.

- Split je život, a Zagreb je posao - rekla je glumica, koja zbog snimanja serija često provodi vrijeme u našem glavnom gradu.

Za idealnu ljetnu destinaciju ipak nije odabrala mjesto na našoj obali, već Kubu. No, priznaje i da ne želi ostati živjeti u Hrvatskoj.

Petra Kraljev

- Najveća životna želja mi je otići živjeti negdje daleko - rekla je Petra, koja je otkrila i da nema glumačkih uzora, a glumac s kojim bi odigrala ljubavnu scenu je Tom Hardy.

U slobodno vrijeme voli čitati i gledati serije, a trenutno su to serije 'The night of', koju ponovno gleda te 'Černobil'. Film koji je uvijek rasplače je 'Mostovi okruga Madison', a od glazbe preferira reggaeton.

Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Zapratite YouTube kanal 24sata i pratite serijal 24 pitanja.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu