Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Goran ubija uši i gnjide: 'Zbog svoje djece sam naučio kako'

Goran Vlah prvi je profesionalni istrebljivač gnjida i ušiju u Hrvatskoj. Prije šest godina nametnici su napali njegovu djecu. Zbog toga je pronašao način da ih ubije, a sada pomaže drugim obiteljima.

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

POGLEDAJTE VIDEO:

S početkom svake nove godine, Goran je pretrpan poslom. Jako je dobar u svom poslu, iako ima vrlo jednostavno rješenje za borbu protiv nametnika koji izazovu epidemiju svake školske godine.

Ocat, voda i regenerator. To je Goranova čarobna formula koja ih u potpunosti uništava. Mjesecima je proučavao načine kako da ih makne s glava svojih mališana, a kada je uspio, stavio se na raspolaganje drugim obiteljima.

Čim stigne kod klijenta vidi se da se radi o profesionalcu. Nosi svoju stolicu s podesivom visinom, ocat, regenrator, posebne češljiće, kopče za kosu...

Kao zaštitu Goran nosi zaštitne šlapice, rukavice, košulju, traku za kosu, te specijalne naočale s povećalom kako bi lakše tamanio gnjide.

Komentari (8)
  • Ovo sam pročitala prije par mjeseci negdje drugdje i nisam vjerovala da je moguće, tip to radi profeasionalno, čak je mislio neki obrt otvorit ali ga odbili jer nema klasifikacije za takve usluge. Ne mogu vjerovati da još ima ušiju i da je to takav problem.

    3. 7. 2017,   20:50
  • Neka ocisti vas od gluposti

    3. 7. 2017,   23:29
  • kako doći do njega ako zatreba?neki broj mobitela?

    4. 7. 2017,   06:55