Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Gurnuo je jezik u mišolovku za svojih pet milijuna obožavatelja

Gavin Free i Daniel Gruchy pokrenuli su Youtube kanal 'The Slow Mo Guys' još 2010. godine. Njihovi videi su postali vrlo popularni i donijeli im slavu i veliku zaradu.

Daniel i Gavin snimaju videe u kojima snimaju svakakve vratolomije, ali usporenom snimkom, kako bi gledatelji mogli vidjeti svaku sekundu. Njihovi videi nasmijat će vas do suza.

POGLEDAJTE VIDEO:

U njihovim videima ima i opasnih i odvratnih stvari, čak i nekih za koje i oni sami upozoravaju gledatelje da to ne bi trebali pokušavati kod kuće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Maštovite i zabavne videouratke u trajanju od jedne minute kojima svi zainteresirani žele predstaviti talent mogu prijaviti na internetskoj stranici videostar.joomboos.hr od 1. do 23. listopada. 

Ako po cijele dane "visite" na Youtube kanalima i mislite da možete svojim talentom postati i bolji od najvećih zvijezda, pozorno pratite sve objave JoomBoosa - mrežu s najboljim youtuberima u regiji, na svim društevnim mrežama. Budite prvi koji će na YouTubeu, Snapchatu, Facebooku, Instagramu i Viber chatu saznati sve o nadolazećem spektaklu VideoStaru - neviđenom na ovim prostorima.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Za sve one koje vole baciti 'hejt' u komentarima preporučamo ovaj video:

Komentari (17)
  • jebote joomboos...sta reklamirate to sranje

    26. 9. 2016,   20:14
  • Kad ovi JoomBoos pocnu gurati jezike u misolovke, mozda ih i pocnem gledati.

    26. 9. 2016,   20:05
  • Na JoomBoos neću kliknut ja, neću nikada!!!

    26. 9. 2016,   21:27