Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hamburger za čistu desetku: Crispy pecivo, senf i slanina

U gastro izazovu ‘Ljubav ide kroz želudac’ svojim jelom se predstavila prva kandidatkinja Jelena Jurić (26). Burger kojeg je ova djevojka pripremila oduševio je suca Dubravka Miličića (39)

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

- Radit ćemo klasični juneći burger s malo sira i crispy pecivom. Prilog će biti umak od majoneze i ketchupa s nasjeckanom zelenom salatom. Uz to, u burgeru će se naći i sjeckani crveni luk i krastavci, rekla nam je Jelena. Dodala je i da će burger prilikom pečenja premazati senfom s obje strane, što će mu dati poseban okus.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jelena je odabrala juneće meso, naglasivši kako je ono idealno za burger. Na njega je na kraju stavila slaninu i poslužila Dubravku.

- Jelo je stvarno dobro. Čista desetka. Odličan je, sočan, vrhunsko meso, nije uopće suho, umaka taman ima koliko ga treba biti. Htio bih ti dati ocjenu manju od 10, ali ne mogu zato što će to biti dodatna stimulacija za tvoje protivnice. Ovo jelo je čista desetka, rekao je Dubravko.

Kako je izgledalo druženje i roštiljanje na otvorenom i kako pripremiti burger koji je dobio same pohvale, pogledajte na YouTube kanalu 24sata danas u 15 sati u drugoj epizodi reality serijala 24sata 'Ljubav ide kroz želudac' koji 24sata radi s Lidlom.

Gastro serijal gledajte na Facebook stranici 24sata, YT kanalu 24sata i 24sata.hr.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU SERIJALA 'LJUBAV IDE KROZ ŽELUDAC':

Komentari (1)
  • Ja i dalje nemam pojma koji je taj Dubravko Milicic i zasto se njega tu toliko gura?! Prvo ste nas davili s onim nekakvim njegovim putovanjima po Jadranu, a sada je i gurmanski ekspert.. svestran covjek.. sutra ce biti lovac na jelene, a prekosutra snowborder.. strava

    7. 6. 2018,   15:13