Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hodajući skandal: Ante priznao nasilje, a optužen i za pljačku

Foto:

Zgroženi gledatelji “Big Brothera” u petak u prijepodnevnom terminu, gledajući uživo kako stanari raspravljaju, slušali su Antu Biuka (40) iz Donjeg Ogorja kako se hvali da je brutalno pretukao ženu nakon svađe

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

- Bivša žena mi je prijetila preko telefona, pa sam joj rekao da ću joj sad doći i tamo sam otišao s prijateljem i udario ju nogom u bubreg i tako joj izbio bubrežni kamenac - ponosno je prepričavao Biuk pred ostalim natjecateljima showa. Njegov sustanar Marijan Lisak (48) mu je rekao da on ne podržava nasilje nad ženama i da takvo što nikad ne bi poželio učiniti, na što mu je Ante, uz osmijeh, uzvratio: “Pa kad je zaslužila” i nastavio prepričavati detalje sukoba s nekadašnjom partnericom. Šokirani stanari su ga nijemo slušali. Produkcija “Big Brothera” osudila je Antino ponašanje.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

- RTL najstrože osuđuje sve oblike nasilja. O navodima gospodina Biuka obavijestit ćemo nadležne organe radi daljnjih postupanja. Stojimo im na raspolaganju za svaki vid suradnje - rekli su nam na RTL-u. Antina sestra Hilda nije željela komentirati njegove navode da je pretukao ženu.

- To nije moja stvar. Ja imam svoju obitelj, a za sve ostalo me boli briga. Ja sam samo rođena Biuk - pravdala se Hilda. Ipak, prije nekoliko dana ispričala nam je kako se njezin brat nerijetko sukobljavao s bivšom suprugom.

- Bilo je među njima nekakvih nesporazuma i svađa jer su se borili oko podjele imovine odnosno obiteljske kuće - objasnila nam je tad Hilda.

Ovo nije prvi put da problematičnog Biuka dovode u vezu s nasilničkim ponašanjem. Njegov susjed, umirovljenik Mijo Rađa (84), prije 12 dana prijavio ga je policiji zbog sumnje za razbojništvo.

Rađa ga je optužio da mu je usred noći prijetio vatrenim oružjem i da ga je opljačkao.

- Vikao je; ‘Je... ti majku, živiš ka lord! Ubit ću te’ - tvrdi Antin susjed, koji sumnja da mu je Biuk otuđio oko 8500 kuna i zračnu pušku. Rađa se požalio da mu je tijekom navodnog razbojništva Biuk popio pola boce rakije koja je stajala na stolu. Policajci su Anti u pretresu kuće pronašli pušku M48 i streljivo. Protiv njega je podignuta kaznena prijava zbog razbojništva, a bit će podnesena i prijava Prekršajnom sudu zbog prekršaja iz Zakona o oružju. Biuk se pred istražnim suce branio kako nije umiješan u pljačku susjedove kuće.

Protiv njega je posljednjih godina podneseno više desetaka kaznenih prijava, no ni jedna nije završila pravomoćnom osudom. Antina sestra uvjerena je u njegovu nevinost.

- Nije moj brat takav da ide krasti od čovjeka. Da je to tako, ja bih mu prva zatvorila vrata i ne bih ga primila u kuću - rekla nam je i dodala da će Ante sad tužiti susjeda zbog klevete.

Ne želi da njezina brata kleveću kao nekog razbojnika, no tvrdi da je Ante u prošlosti imao problema s alkoholom.

- Ljudi se mijenjaju kad popiju. Anti smeta samo alkohol i to je cijeli problem. On je sad prestao, shvatio je da mu je zdravlje u pitanju - kazala je o bratovoj ovisnosti.

Komentari (54)
  • Ajmo RTL, da vas vidimo kako ćete ovo riješiti. Inače ne gledam ta sr..nja jer kad vidiš koji likovi su tamo sve ti je jasno. Takve emisije vrijeđaju inteligenciju. Rekla sam klincima uhvatim li ih da to gledaju, odmah oduzimam mobitele da mjesec dana u startu.

    24. 3. 2018,   18:56
  • Kako se rtl ograduje ako ga je isti rtl uveo na tv...

    24. 3. 2018,   18:27
  • Žalosno da je takav tip uopće i primljen u BB.

    24. 3. 2018,   20:05