Obavijesti

Video

Komentari 54

Hodajući skandal: Ante priznao nasilje, a optužen i za pljačku

Zgroženi gledatelji “Big Brothera” u petak u prijepodnevnom terminu, gledajući uživo kako stanari raspravljaju, slušali su Antu Biuka (40) iz Donjeg Ogorja kako se hvali da je brutalno pretukao ženu nakon svađe

VIDEO

- Bivša žena mi je prijetila preko telefona, pa sam joj rekao da ću joj sad doći i tamo sam otišao s prijateljem i udario ju nogom u bubreg i tako joj izbio bubrežni kamenac - ponosno je prepričavao Biuk pred ostalim natjecateljima showa. Njegov sustanar Marijan Lisak (48) mu je rekao da on ne podržava nasilje nad ženama i da takvo što nikad ne bi poželio učiniti, na što mu je Ante, uz osmijeh, uzvratio: “Pa kad je zaslužila” i nastavio prepričavati detalje sukoba s nekadašnjom partnericom. Šokirani stanari su ga nijemo slušali. Produkcija “Big Brothera” osudila je Antino ponašanje.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

01:02

- RTL najstrože osuđuje sve oblike nasilja. O navodima gospodina Biuka obavijestit ćemo nadležne organe radi daljnjih postupanja. Stojimo im na raspolaganju za svaki vid suradnje - rekli su nam na RTL-u. Antina sestra Hilda nije željela komentirati njegove navode da je pretukao ženu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- To nije moja stvar. Ja imam svoju obitelj, a za sve ostalo me boli briga. Ja sam samo rođena Biuk - pravdala se Hilda. Ipak, prije nekoliko dana ispričala nam je kako se njezin brat nerijetko sukobljavao s bivšom suprugom.

- Bilo je među njima nekakvih nesporazuma i svađa jer su se borili oko podjele imovine odnosno obiteljske kuće - objasnila nam je tad Hilda.

Ovo nije prvi put da problematičnog Biuka dovode u vezu s nasilničkim ponašanjem. Njegov susjed, umirovljenik Mijo Rađa (84), prije 12 dana prijavio ga je policiji zbog sumnje za razbojništvo.

Rađa ga je optužio da mu je usred noći prijetio vatrenim oružjem i da ga je opljačkao.

- Vikao je; ‘Je... ti majku, živiš ka lord! Ubit ću te’ - tvrdi Antin susjed, koji sumnja da mu je Biuk otuđio oko 8500 kuna i zračnu pušku. Rađa se požalio da mu je tijekom navodnog razbojništva Biuk popio pola boce rakije koja je stajala na stolu. Policajci su Anti u pretresu kuće pronašli pušku M48 i streljivo. Protiv njega je podignuta kaznena prijava zbog razbojništva, a bit će podnesena i prijava Prekršajnom sudu zbog prekršaja iz Zakona o oružju. Biuk se pred istražnim suce branio kako nije umiješan u pljačku susjedove kuće.

Protiv njega je posljednjih godina podneseno više desetaka kaznenih prijava, no ni jedna nije završila pravomoćnom osudom. Antina sestra uvjerena je u njegovu nevinost.

- Nije moj brat takav da ide krasti od čovjeka. Da je to tako, ja bih mu prva zatvorila vrata i ne bih ga primila u kuću - rekla nam je i dodala da će Ante sad tužiti susjeda zbog klevete.

Ne želi da njezina brata kleveću kao nekog razbojnika, no tvrdi da je Ante u prošlosti imao problema s alkoholom.

- Ljudi se mijenjaju kad popiju. Anti smeta samo alkohol i to je cijeli problem. On je sad prestao, shvatio je da mu je zdravlje u pitanju - kazala je o bratovoj ovisnosti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje