Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hrvati ludi za njenom hranom: Otkrila nam je tajni sastojak...

None Foto: Filip Kos/Pixsell 4

Okoli Kikelomo (37) je prije šest godina doselila u Hrvatsku. Njezina pozitiva zarazila je Zagrepčane. U kuhinji MamaVeek's Kitchen osim dobre hrane, gosti su navikli na ples i pjesmu

Ovdje se stalno zezam. Kad dođete u moju kuhinju, mogu vam dati hrane, a mogu vam i plesati, rekla je Okoli Kikelomo (37). Dočekala nas je s pjesmom i pustila u svoje carstvo mirisa i okusa.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sad ću vas naučiti kako pripremiti afrički grah. Mama mi je dala ovaj recept, a pritom ću vam odati jednu tajnu. Uvijek izvadim vodu iz lonca prije nego što stavim novi grah jer navodno zbog te vode koja ostaje unutra ljudi imaju probavne smetnje - rekla je Kikelomo. Namirnice najčešće nabavlja na zagrebačkom Dolcu, a egzotične začine joj šalje majka iz Nigerije.

ČARI AFRIKE U ZAGREBU Afrikanka Okoli: Isprobajte moj recept za finu nigerijsku juhu

Afrička hrana je dosta začinjena, a ona želi da je svaki gost zadovoljan pa balansira. No, najvažniji sastojak kod pripreme hrane za nju su pjesma i ples.

- Dođite kod mene i naučit ću vas plesati. Hrana će vam odmah biti bolja - uzviknula je Okoli. No, osnovne korake možete naučiti gledajući našu reportažu iz njezine kuhinje na YouTube kanalu 24sata. 

Komentari (17)
  • nisam baš razumio kakav je tajni sastojak otkrila? to da baca prvu vodu u kojoj se kuhal grah? ili kaj?

    14. 4. 2019,   21:48
  • Gledao sam dns cetvrti nastavak filma P***** *******

    14. 4. 2019,   21:12
  • kažu da je dobra afrička kuhinja

    14. 4. 2019,   20:56