Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hrvati u Berlinu prosili na ulici i s tim novcima častili Nijemce

None Foto: 3

JoomBoos youtuberi putuju u deset gradova Europske Unije kako bi potaknuli mlade da glasaju na izborima za Europski parlament. Izbori se održavaju od 23. do 26. svibnja

Peti grad po redu i sredina europske avanture. JommBoos youtuberi Petra, Gloria, Doris i Marco posjetili su Berlin. Čim su sletjeli potražili su gdje se može pojesti dobar kebab. Srećom pa je najbliža kebabdžinica od njihova hotela slovila kao jedna od najboljih.

POGLEDAJTE VIDEO:

U Njemačkoj su imali zadatak pronaći Brandenburška vrata i ostatak Berlinskog zida, a to su uz pomoć lokalaca i vlastite snalažljivosti uspjeli vrlo brzo. Jedino što su prolaznici dio JoomBoss ekipe čudno gledali. Naime, Gloria i Marco odlučili su Berlinom prošetati u pidžamama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Berliner machen nicht auf B€st Fri€nds 🖕🏾#ovajputglasam

A post shared by One And Only Berga (@only_berger) on

- Kupili smo ih u gradu kojeg smo prethodno posjetili, u Amsterdamu. Zbog njih smo jedva prošli osiguranje na aerodromu jer u koferima više nismo imali mjesta pa smo ih u zadnji trenutak morali trpati u druge torbe. Vrijedilo je jer smo se drugi dan zbog njih urnebesno zabavili. Ja sam bila slon, a Marco vuk - rekla je Gloria. Kod Brandenburških vrata morali su plesati i pjevati te prikupiti dovoljno novca da Nijemce nahrane s njihovim poznatim kobasicama. I uspjeli su.

- Organizirali smo natjecanje između Njemice i Nijemca kojima smo kupili jelo. Kobasice su smazali u sekundi, ali ipak, djevojka je bila brža. Ja sam naravno navijala za nju - rekla je Doris. Youtuberi putuju u deset gradova Europske Unije kako bi potaknuli mlade da glasaju da izborima za Europski parlament od 23. do 26. svibnja. Serijal Eurotrip pratite na JoomBoos YouTube kanalu svake nedjelje od 11 sati. 

Komentari (3)
  • di su logori kad ih trebaš

    15. 4. 2019,   03:13
  • Trebaju biti ponosni. Postali su standardni Hrvat u Njemačkoj.

    15. 4. 2019,   07:35
  • nakon procitanoga clanka osjetio sam kako mi je kvocijent inteligencije naglo pao

    15. 4. 2019,   12:47