Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hrvatska Mariah Carey ima hit za Božić: Glas joj je anđeoski!

Popularna hrvatska pjevačica Zsa Zsa, legenda hrvatskog repa Marin Ivanović Stoka i popularni JoomBoosov youtuber Matija Lazarević LayZ snimili su novu božićnu pjesmu koju ćete slušati cijelih blagdana

Danas premijerno samo na JoomBoos YouTube kanalu možete čuti pravi blagdanski hit 'Božić je' koju je Stoka snimio s JoomBoosovcima, hrvatskom Mariah Carey - Zsa Zsom i koji će vam unijeti toplinu u dom ovih blagdana! A to je bio i cilj, potaknuti zajedništvo i mir, kaže Stoka.

POGLEDAJTE SPOT I POSLUŠAJTE PJESMU OVDJE:

- Oduvijek mi je bila želja napraviti lijepu božićnu pjesmu u suradnji sa ženskim vokalom, a budući da je moja supruga veliki fan Zsa Zse i njenog načina pjevanja, rekla je - moraš snimiti stvar s njom! Njen vokal dao je posebnu nježnost pjesmi, podsjeća me na Mariah Carey, a moja omiljena blagdanska pjesma je baš njezina "All I Want For Christmas Is You" - objašnjava Stoka.

Spot za pjesmu koji možete pogledati sniman je na nekoliko lokacija u Zagrebu, a atmosfera je bila topla i jako lijepa, slažu se svi koji su sudjelovali! Za posebnu zimsku atmosferu bili su zaduženi Mirnovec Pirotehnika i naš scenski suradnik: Dobar partner.

Ljubav, mir i pozitiva

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

- Snimali smo na više lokacija po Zagrebu, a na svakoj smo htjeli dočarati čarobni duh Božića u gradu. Jedna od lokacija bio je lijepo uređeni stan, a na setu su mi se pridružili svi JoomBoos-ovci. Poruka pjesme je ljubav, mir i pozitiva - dodaje Stoka. Kad poslušate pjesmu, upravo ćete takvu poruku i čuti!

Ovaj hit Zsa Zsa, Stoka i LayZ prvi će puta uživo izvesti na najvećem božićnom partyju u Tvornici Kulture: Na JoomBoos Videostar finale partyju!  VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! održat će se 16. prosinca u 18h u Tvornici, gdje ćemo proglasiti Videostar pobjednika i napraviti najveći božićni party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

Komentari (14)
  • Ovaj mali nek ode po kekse, mljeko i spavanje

    4. 12. 2018,   12:12
  • Meni se ne sviđa ,sigurno ju nebi slušala za blagdane čak mi je iritantna

    4. 12. 2018,   14:59
  • Mene Zsa Zsa podsjeća na Kelly Bundy.

    4. 12. 2018,   21:21