Obavijesti

Video

Komentari 6

Ide u finale! Bivši stanar BB-a zabio se u stup i to sve snimio

Ide u finale! Bivši stanar BB-a zabio se u stup i to sve snimio

U trećoj epizodi najvećeg YouTube talent showa Videostar, mentori su se posvađali oko odabira kandidata. Proglasili su najbolje youtubere koji idu u finale u kojem ih očekuju izazovi. Dalje ide i bivši stanar BB-a Luciano

VIDEO

U novoj epizodi treće sezone YouTube talent showa Videostar, ovogodišnji mentori i slavni JoomBoosovi youtuberi Saamo Petraa, LayZ i TheSikrt biraju finaliste za svoje timove. 

S obzirom da je Petra u Viber communitiesima, gdje se odvija i glasanje za ovogodišnjeg pobjednika, dosad skupila najviše članova, ona je mogla birati prva. U Petrinom timu su Luciano Plazibat, Ema Helena Vičar, Paolo Milović, Doris Stanković i Karla Grčar. U TheSikrtovom timu su Leonardo Lamon, Karla Lucija Mijatović, Juraj Vivana Šokičić, Mihael Markiš (FM Bros) i Roko Lesičar. U LayZ-jevom timu su Mirsad Kadić, Dino Crnčić, Ozana Mileusnić, Ana Škarica i Sven Kranželić. 

A sad je vrijeme da saznate ponešto o svakom od kandidata - u jednoj rečenici!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tim Petra

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No filter needed, just golden hour ☀️❤️

Objavu dijeli Petra Dimic (@saamopetraa)

1Luciano Plazibat

Luciano ima 20 godina, dolazi iz Solina i sebe opisuje kao pozitivnu, spontanu i hiperaktivnu osobu, a želja mu je da kroz Videostar uspije rasplesati i zabaviti ljude. Ako se sjećate, Luciano je već ranije bio u jednom showu - bio je natjecatelj u Big Brotheru gdje su ga ukućani obožavali i gdje ih je sve zabavljao.

2. Ema Helena Vičar

Ema Helena ima 16 godina, dolazi iz Zagreba i njezine je frendice opisuju kao samostalnu, kreativnu i snalažljivu osobu, a ako pobjedi u Videostaru prvo što će napraviti je organizirati party!

3. Paolo Milović

Paolo ima 17 godina, dolazi iz Rijeke i opisuje se kao optimističnu, upornu i osjećajnu osobu, a kad se prijavljivao na Videostar najvažnije mu je bilo da se istakne i bude unikatan te da ga se ne uspoređuje ni s jednim drugim youtuberom.

4. Doris Stanković

Doris ima 18 godina, rođena je u Osijeku, ali trenutno živi u Splitu i opisuje se kao otkačenu, komunikativnu i smotanu osobu, a najveća su joj inspiracija njezine mlađe sestre.

5. Karla Grčar

Karla ima 16 godina, dolazi iz Zagreba i za sebe kaže da je nasmijana, smotana i luda, a najveća YouTube inspiracija joj je LayZ, koji je i dalje neutješan što nije završila u njegovu timu.

Tim LayZ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Slika za GTA 6 trailer. 😂 Follow this sick artist: @aron.visuals

Objavu dijeli Matija Lazarević (@layz_yt)

1. Mirsad Kadić

Mirsad ima 22 godine, iz Zagreba je i sebe opisuje kao smiješnu, ambicioznu i snalažljivu osobu, a ako pobjedi na Videostaru odmah će dati otkaz u firmi!

2. Dino Crnčić

Dino ima 16 godina, dolazi iz Varaždina i kaže da je uporan, velikodušan i emotivan, a ako pobjedi na Videostaru prvo bi zahvalio svom mentoru i publici, a onda se trudio svaki dan sve više napredovati.

3. Ozana Mileusnić

Ozana ima 23 godine, trenutno živi u Maynoothu u Irskoj i sebe opisuje kao srčanu, marljivu i iskrenu osobu, a najveća inspiracija je sama sebi sa svojim ludim idejama.

4. Ana Škarica

Ana ima 17 godina, iz Karlovca je i opisuje se kao upornu, odlučnu i snalažljivu osobu, a ako pobjedi ove godine to bi sigurno dobro proslavila s ekipom.

5. Sven Kranželić

Sven ima 22 godine, iz Zagreba je i opisuje se kao kreativnu, pozitivnu i zabavnu osobu, a ako pobjedi na Videostaru obećaje da će organizirati party koji bi zatresao cijelu Zemlju!

Team TheSikrt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My first car brah ❤ (zivot odmah 100x laksi) Edit: @theartsofmario 📸 @svenman007

Objavu dijeli TheSikrt (@filip.dejanovic.39)

1. Leonardo Lamon

Leonardo ima 16 godina, dolazi iz Rijeke i za sebe kaže da je energičan, razigran i uporan, a ako pobjedi novac neće potrošiti samo na sebe, već će donirati u humanitarne svrhe i pomoći roditeljima. 

2. Karla Lucija Mijatović

Karla Lucija ima 18 godina, iz Splita je i opisuje se kao ambicioznu, samopouzdanu i odlučnu osobu, a ukoliko pobjedi na Videostaru, prvo bi morala provjeriti je li sve samo san pa bi nakon toga slavila.

3. Juraj Vivana Šokičić

Juraj ima 24 godine, dolazi iz Zagreba i kaže da je smotan, optimističan i nepredvidiv, a kad bi mu se dogodila pobjeda na Videostaru svi bi, kaže, od njega dobili zagrljaje!

4. Mihael Markiš (FM Bros)

Mihael ima 18 godina, iz Dugog Sela je i on predstavlja FM Bros ove godine, a opisao se kao iznimno marljivu, zabavnu i ludu osobu.

5. Roko Lesičar

Roko ima 17 godina, iz Varaždina je i sebe bi opisao kao zabavnu, smiješnu, ali pomalo lijenu osobu, a ako pobjedi na Videostaru plakat će od sreće. 

Nastavi koristiti Shake and Take aplikaciju, riješi kviz i osvoji ekskluzivne nagrade.

Ove godine Rakuten Viber je naš glavni komunikator. Preuzmite Viber aplikaciju i pridružite se našim Viber Communityjima. Glasajte za svoje omiljene kandidate i pomozite nam odabrati novu Videostar zvijezdu:

- The Sikrt Viber Community
- Saamo Petraa Viber Community
- LayZ Viber Community

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Troškovi za Uskrs? 'Ne mogu ništa reći o tome, jednako'
VOX POPULI

Troškovi za Uskrs? 'Ne mogu ništa reći o tome, jednako'

Pitali smo prolaznike koliko misle da će potprošiti ove godine za Uskrs. I dok većina kaže da će potrošiti više, neki tvrde da će im biti isto. Pogledajte u videu na YouTube kanalu i Videoteci 24sata

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje