Obavijesti

Video

Komentari 21

Ima jedan dan i već je navijač: Mathiasu obukli kockasti bodi

Bivši nogometaš Rinaldo Milivojević iz Rijeke i njegova supruga Kristina u subotu su slavili i pobjedu Hrvatske i rođenje sina Mathiasa. Sreći nema kraja, kaže ushićeni otac Rinaldo

VIDEO

Najmlađi navijač “vatrenih”, Mathias Milivojević iz Rijeke, rođen je u noći na subotu u 00.53 sati i zavolio je Hrvatsku reprezentaciju od kada je prvi put udahnuo zrak.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

01:10

- Presretni smo! Ovo je za nas povijesni dan jer, uz to što nam se rodio sin, Hrvatska je pobijedila i ušla u polufinale Svjetskog prvenstva. Sreći nema kraja - kaže ushićeni otac Rinaldo (27), inače strastveni navijač, bivši nogometaš, licencirani nogometni trener dječaka od 6 do 18 godina i direktor sport menadžment agencije koja zastupa mlade nogometaše.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:00

- Rođenje sina najljepši je trenutak u našem životu, a kako jabuka ne pada daleko od stabla, nadam se da će i on jednog dana zavoljeti nogomet poput mene i supruge Kristine, koja je također strastvena navijačica. Naravno, nećemo ga ni u što forsorati, on će sam odabrati svoj put, no bio bih sretan kad bi i njemu nogomet ‘legao’ prirodnim putem - za svog bebača kaže nasmijani otac Rinaldo.

Budući da je na porođaju težio “debelih” 4,2 kilograma i protegao čak 56 centimetara, tata Rinaldo šali se da bi, zbog velike konstitucije, jednog dana mogao biti drugi Dejan Lovren.

Odmah nakon rođenja, ponosni roditelji preslatkom su sinčiću odijenuli bodi na kockice koji mu je darovao budući kum. Njegov stric Maro, tj. Rinaldov 14-godišnji brat, također nogometaš, koji je kapetan HNK Rijeke do 14 godina i hrvatski reprezentativac do 14 godina, svom nećaku darovao je nogometnu loptu kako bi s mamom već i u bolnici guštao u navijanju.

- Rođenje sina proslavit ćemo u nedjelju u krugu rodbine i prijatelja. On i mama trebali bi iz bolnice doći kući u ponedjeljak, a onda se nadam da ćemo slaviti i pobjedu ‘vatrenih’ u polufinalu protiv Engleske te i u finalu protiv Belgije. U svakom slučaju ovo je za nas godina za pamćenje i nadam se da ćemo uz rodjenje sina doživjeti i to da svi zajedno obilježimo i povijesni rezultat naših nogometaša - zaključuje presretni otac najmlađeg navijača hrvatske nogometne reprezentacije i dodaje da će polufinale pratiti kod kuće, uz prijatelje i malog Mathiasa.

- Nadamo se da Mathias neće zaspati te da nećemo morati biti tihi da ga ne probudimo jer će nam to kao navijačima biti vrlo teško - rekao je Rinaldo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Troškovi za Uskrs? 'Ne mogu ništa reći o tome, jednako'
VOX POPULI

Troškovi za Uskrs? 'Ne mogu ništa reći o tome, jednako'

Pitali smo prolaznike koliko misle da će potprošiti ove godine za Uskrs. I dok većina kaže da će potrošiti više, neki tvrde da će im biti isto. Pogledajte u videu na YouTube kanalu i Videoteci 24sata

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje