Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

On će polizati baš sve: Vlak u pokretu, kaktus, beskućnika...

None Foto: Screenshot 7

Maskirani istraživač poznat kao 'Licking guy' samo na lizanju zarađuje brdo love. Hoda ulicom i liže sve na što naiđe. Ne bira 'žrtve' - jezikom dira autobuse, beskućnike, kaktuse, lokomotive...

Zahvaljujući internetu, možete postati zvijezda, pa čak i na bizaran način. Baš poput ovog YouTubera. Sve što liže snima s kamerom i postavlja na svoj YouTube kanal, na kojem ima preko 100.000 pretplatnika. Često ide u krajnost, pa se nalazi u ekstremnim situacijama poput lizanja teretnog vlaka koji se kreće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Njemu ništa nije odvratno. Jezikom je lizao i policijske automobile, lice beskućnika na ulici, helikopter, sirovu puretinu...On tvrdi da mu lizanje čudnih stvari nije fetiš, nego ono za njega predstavlja pravu zabavu i avanturu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Maštovite i zabavne videouratke u trajanju od jedne minute kojima svi zainteresirani žele predstaviti talent mogu prijaviti na internetskoj stranici videostar.joomboos.hr od 1. do 23. listopada. 

Ako po cijele dane "visite" na Youtube kanalima i mislite da možete svojim talentom postati i bolji od najvećih zvijezda, pozorno pratite sve objave JoomBoosa - mrežu s najboljim youtuberima u regiji, na svim društevnim mrežama. Budite prvi koji će na YouTubeu, Snapchatu, Facebooku, Instagramu i Viber chatu saznati sve o nadolazećem spektaklu VideoStaru - neviđenom na ovim prostorima.

Za sve one koje vole baciti 'hejt' u komentarima preporučamo ovaj video:

 

Komentari (110)
  • kolko god je ovo ogavno, jumbus je 100x ogavniji prestanite nas bombardirat s tim sranjem vise

    27. 9. 2016,   21:45
  • Ne vidim što je tu zanimljivo. Od mene ne bi dobio ni lipe.

    27. 9. 2016,   21:17
  • Ajde, razumijem da liže i za to dobije pristojne novce od pratitelja, ali stvarno ne razumijem naslov. Najseksi posao na svijetu??? Lizanje beskućnika i automobila?!? Wtf?

    27. 9. 2016,   21:40