Obavijesti

Video

Komentari 6

'Imamo ljubomorne žene i zato ne pjevamo ljubavne stihove...'

'Imamo ljubomorne žene i zato ne pjevamo ljubavne stihove...'
8

Dečki iz bosanskohercegovačkog sastava Dubioza Kolektiv odgovorili su na 24 pitanja. Pokazali su nam svoj ritual prije nastupa, malo ismijavali glazbenike koji se guraju u politiku i raspričali se o koncertu

VIDEO

Čista je laž da nakon svakog koncerta radimo after party. Ta lijepa tradicija se ne dogodi svaki put. Jako često moramo sjesti u kombi jer sljedeći dan sviramo, rekli su nam basist Vedran Mujagić i gitarist Jernej Šavel iz Dubioze Kolektiv. Oni su, kako i sami kažu, jedna četvrtina popularne grupe iz BiH, a odgovorili su na naša 24 pitanja koja se prikazuju na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prva njihova šire prihvaćena pjesma bila je 'Blam', u kojoj su opjevali stanje autocesta u Bosni i Hercegovini. Vole provocirati vladajuće, kao i opće stanje u državi pa su se jako čudili kad smo ih pitali koji ih društveni problem najviše muči. Preskočili su to pitanje jer kažu da bi im odgovor oduzeo previše vremena.

- Vidim da pjevači u Hrvatskoj pokušavaju ući u sistem putem izbora, a ne pokušavaju nikoga provocirati. Možda je to recept za uspjeh - rekli su.

Ponosni su jer im u utorak, 5. studenog, izlazi nova pjesma s Manu Chaom, a krajem studenog nastupaju u zagrebačkom Domu sportova. 

- Dom sportova nam je draža dvorana jer je rokerskija od Arene - rekli su. Njihovi energični nastupi sve dignu na noge, a posebni su i zbog stajlinga.

- Inspiracija za styling na pozornici? Odabrali smo dresove i žuto-crnu boju da se dobro vidimo iz daljine, ali i da ne bi morali prije svakog koncerta razmišljati što ćemo obući - rekli su. 

POGLEDAJTE EPIZODU ZENZACIJE:

Pokretanje videa...

16:11

Fali im inspiracije za pisanje ljubavnih stihova, a zašto je tako, pogledajte u intervju na YouTube kanalu 24sata. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode