Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Isprobali smo: Koji trikovi s interneta zaista pale, koji ne...

Nemate nož, a baš vam se jede lubenica? Postoje načini kako ju 'izrezati' bez odlaska u kuhinju po nož. To je jedan od trikova s interneta. No, ne donose svi rezultate. Istražili smo koji trikovi zapravo pale, a koji ne...

Ne znate kako učinkovito ukloniti podočnjake ili skinuti potpis na drvenom površini napisan markerom? Ne brinite, internet ima rješenje, ili bar tako kažu. No ponekad, nisu svi trikovi nužno uspješni. U moru raznih fora, mi smo isprobali koje zapravo pale, a koje ne.

POGLEDAJTE VIDEO:

Trik 1. 'Izrežite' lubenicu sa zubnim koncem

Želite se osvježiti sočnom lubenicom, a nemate nož? Kako bi riješili taj problem, ne treba te ići do kuhinje već do kupaonice. Ondje iskoristite konac za zube i izrežite lubenicu na komade.

Trik pali. 

Trik 2. Podočnjake uklonite smjesom zubne paste i rajčice

Tamne podočnjake ispod očiju smanjite pomoću smjese zubne paste i rajčice. Četkicom za nanošenje šminke nanesite smjesu na podočnjake. Pričekajte par minuta.

Trik ne pali. 

Trik 3. Obrišite marker s drvene površine uz pomoć sredstva za dezinfekciju

Nanesite sredstvo za dezinfekciju na suhu krpu i temeljno istrljajte problematični dio. Nakon završetka procesa, prebrišite stol čistom vlažnom krpom.

Trik pali. 

Trik 4. Uvijte pramen kose uz pomoć plastične boce i fena

Škarama izrežite rupu na bočnoj strani boce - dovoljno veliku da u nju stane mlaznica fena za kosu. Odrežite uski dio boce, stavite komad kose u bocu kroz rupu i pustite ju da se spusti do dna boce i popuni prolazni prostor.  Umetnite sušilo za kosu u bočnu rupu i uključite ga. 

Trik ne pali.  

Trik 5. Uklonite marker uz pomoć limuna

Utapkajte malo limuna na mrlju. Nemojte natopiti papir. Posušite ga čistim ručnikom. Ponovite sve dok mrlja ne nestane.

Trik pali.

Trik 6. Podignite kosu bez gumice za kosu, podignite je običnom trakom

Na visokim temperaturama, kosa za vratom obično smeta velikom broju djevojaka. Što napraviti kada je želite svezati, a nemate gumicu za kosu? Podignite je uz pomoć obične trake.  

Trik pali.

 

Komentiraj, znaš da želiš!