Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Istovremeno napuhao 12 guma kotača i to kroz jednu nosnicu

Kinez Tang Feihu (43) je u isto vrijeme napuhao 12 guma od kotača i to kroz jednu nosnicu. Time je postavio novi svjetski rekord u toj disciplini

Feihu je sve okupljene u Nacionalnom parku Nanjiang Grand Canyon, gdje se održao ovaj event, impresionirao svojom vještinom puhanja kroz nosnicu. 


Počeo je s napuhavanjem 10 guma promjera preko 60 centimetara i za to mu je trebalo 2 minute i 39 sekundi. Nakon toga je uzeo pauzu od 5 minuta kako bi povratio dah. Onda je krenuo upuhivati zrak u 12 guma istovremeno. Za to mu je trebalo 2 minute i 30 sekundi, čime je postavljen novi svjetski rekord.

REKORDER IZ KINE Za Guinnessovu knjigu rekorda: Ima 11 godina, a visok je 2.06

Koliko je ovo nevjerojatno, govori podatak da je prijašnji rekorder uspio napuhati samo šest gumenih kotača istovremeno.

Novi rekorder Tang Feihu za život zarađuje izvođenjem ovakvih i sličnih atrakcija za turiste u različitim panoramskim spotovima za Nacionalni park Nanjiang Grand Canyon. Odlučio je izvesti ovaj trik s napuhavanjem guma kroz nosnicu nakon što je vidio snimke o tome na internetu. 

PROMO Hrvatica je s izgubljenim kilogramima postavila rekord

Godinama se bavio borilačkim vještinama pa je pomislio da će mu tehnike disanja koje je prakticirao pomoći u napuhavanju guma. Izgleda kako je bio u pravu.

Komentari (3)