Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ivan Šarić drifta, a Juraj Šebalj je suvozač: 'Samo daj još gasa'

None Foto: Borna Filic/PIXSELL 5

U šestoj epizodi Zvijezde vrište stvari su se malo izokrenule. Ovaj put je suvozač bio Juraj Šebalj, a volan je prepustio komičaru Ivanu Šariću

Želim da odmah prvi krug idemo 'hardcore'. Znači, voziš me kao da se pekara zatvara za dvije minute, rekao je Ivan Šarić (35) na početku svoje avanture s Jurjem Šebaljem. Prvi krug vjerojatno je bio i najbrži u serijalu 'Zvijezde vrište' na stazi u Novom Marofu, a Šarić je u jednom trenutku čak i 'visio' iz auta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najbolji hrvatski vozač ugostio je poznatog komičara u novoj epizodi u novom starom autu, Toyoti Corolli, poznatijem kao Hachiroku. Iako je na samom početku priznao kako se ne kuži u automobile, Šarić je otkrio da mu je prvi automobil bio Lancia Delta. 

ZVIJEZDE VRIŠTE Juraj Šebalj izazvao Jolu u reli vožnji: 'Ajde, napiši mi pjesmu'

- To je auto koji mi je tata ostavio i koji je bio dvadeset godina star. S obzirom na to da je bio jako star, frendovi i ja smo ga rastavljali i stavljali u njega zvučne sisteme - rekao je finalist posljednje sezone Plesa sa zvijezdama.

Foto: Borna Filic/PIXSELL Ivan je otkrio kako se po gradu vozi u Smartu, ali da se kroz posao naviknuo na sve ostale vrste automobila.

 Ipak, kada ga je Šebalj pitao da izabere između BMW-a, Mercedesa ili Audija, Šarić je rekao Audi.

- U njemu se osjećam kao gospodin. Nije mi to za ‘foliranciju’ - rekao je Šarić i dodao da su mu vjerojatno Balkanci uništili prave vrijednosti BMW-a i Mercedesa.

ZVIJEZDE VRIŠTE Juraj Šebalj šokirao Zsa Zsu: Skoro sam dobio vilicom u oko

U šestoj epizodi stvari su se malo okrenule. Iako je u dosadašnjim epizodama Šebalj vozio zvijezde i zadavao im zadatke, ovaj izazov je bilo 'malo' drukčiji. Naime, Šebalj je sjeo na suvozačko mjesto i učio Šarića kako driftati. Nakon dva neuspješna pokušaja, treći je bio puni pogodak.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

- Ovo je genijalno - rekao je Šarić ispunjen adrenalinom.

Ipak, u narednim pokušajima se par puta izvrtio i čak završio na travi.

Epizodu gledajte na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE PRIJAŠNJU EPIZODU: 

Komentari (1)