Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ivana Knoll kod Šebalja: Usred brze vožnje ispala mi je banana

None Foto: Robert Anić/PIXSELL 4

Možda je većini 13 nesretan broj, ali fanovi serijala Zvijezde vrište bit će vrlo sretni s 13. epizodom u kojoj je gostovala poznata hrvatska navijačica Ivana Knoll

Aaa, ode banana, zavikala je Ivana Knoll u novom nastavku serijala u kojem poznati vrište kod najboljeg hrvatskog vozača Juraja Šebalja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U uvodnim krugovima ‘gosti’ staze u Novom Marofu razgovarali su o društvenim mrežama, ali i najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu, nogometu. 

- Na Instagramu imam više muških pratitelja, to mi je nekako i logično - rekla je Ivana, a Juraj se nadovezao da joj on može prebaciti još svojih pratitelj koji vole automobile i brzinu.

Foto: Robert Anić/PIXSELL Ivana je u hrvatskoj javnosti postala poznata na Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje je sve zaludila svojim fotografijama, a Juraja je najviše zanimalo je li na utakmice išla svojom voljom.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZVIJEZDE VRIŠTE':

- Naravno da jesam! Uslikali su me, ja sam bila u dobroj haljini i tako je sve krenulo - odgovorila je Ivana.

Foto: Robert Anić/PIXSELL Juraju je otkrila kako nema najdraži klub za koji navija, ali zato ni jednu utakmicu ‘Vatrenih’ ne propušta, a često i pusti suzu kada igraju naši dečki. 

- Ako već moram odgovoriti na pitanje za koga navijam, cijela Hercegovina navija za Hajduk pa i ja - priznala je Ivana.

Foto: Robert Anić/PIXSELL U izazovu je Ivana morala napraviti bananu split za Šebalja koji ju je brzom vožnjom, oštrim zavojima i driftanjem pokušao omesti u tome. I uspio je. Banane, sladoleda i šlaga je bilo svuda po autu, samo ne u posudi u kojoj je trebala biti. 

- Mislim da je sada Šebalj više vrištao od mene jer je banane split bilo posvuda - rezimirala je epizodu Ivana.

- Brza vožnja ju ne uzbuđuje previše, ali zato o nogometu ne znamo ništa, a banana split je na asfaltu - s podsmjehom je komentirao Juraj. 

Zapratite YouTube kanal 24sata, a serijal 'Zvijezde vrište' pratite svake srijede i uživajte u novim vožnjama.

 

 

Komentari (113)
  • Neznam tko je uopce ta nebitna doticna koju toliko forsirate u svojem mediju....

    11. 9. 2019,   12:39
  • Dotična pokušava na silu da se probije i da nadje nekog bogatog naivca, kao što je jedno vrjeme imala i njena prijateljica, dok nije bankrotiro. Bilo bi: upzna cura dečka sa malo više novaca ali nije baš bio neki veliki bogataš. I kao što to biva ona prekine sa njim. Pita on nju, zašto me ostavljaš? Ona odgovara, iz vjerskih razloga. Kaze on, kako iz vjerskih, mi pripadamo istoj vjeri. Vjerovala sam da imaš više novaca- odgovori ona.....

    11. 9. 2019,   12:52
  • Kako je ženska antipatična , strahota !

    11. 9. 2019,   12:56