Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ivana Lovrić iz Colonije: 'Želim snimiti pjesmu sa Severinom...'

None Foto: Luka Stanzl/PIXSELL 3

U Coloniji je naslijedila popularnu Indiru Levak, a u naših 24 pitanja mlada djevojka iz Drniša otkrila je zanimljive detalje s početaka karijere, ali i što treba imati njen savršen muškarac

Ivana Lovrić postala je pjevačica poznate grupe Colonia 2017. godine kada je zamijenila poznatu Indiru Levak. Inženjerka elektrotehnike i pjevačica je nešto po čemu je mlada djevojka iz Drniša zasigurno drugačija od ostalih. Unatoč tome, kaže kako se ne želi nikada baviti elektrotehnikom jer joj je glazba draža.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Osjećaj je bio čudan, ali odmah sam prihvatila. Nisam se ni malo premišljala - opisala je svoje dojmove nakon dolaska u grupu Colonia. Kao i u svakom poslu najteže joj je bilo krenuti, ali kada je odradila prvi koncert sve je sjelo na svoje. - Noge su mi se tresle prije izlaska na pozornicu, ali na kraju je sve ispalo super - dodala je Ivana.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Severina joj je najdraža pjevačica jer je 'njezina Dalmatinka'. S njom bi željela nekada i snimiti duet, a kada bi morala birati između Jelene Rozge i Lidije Bačić, izabrala bi Jelenu. 

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

- Moj muškarac mora biti visok, crn, duhovit, simpatičan i ne previše nabildan - opisala je Ivana savršenog muškarca i dodala kako želi da joj na svadbi pjeva Tedi Spalato.

Za svoju najdražu pjesmu izabrala je 'Ostala si uvijek ista', a u zadnje vrijeme najviše voli kuhati, kako kaže, kinesku hranu. Zbog svojih poslovnih obveza rijetko je u Drnišu, a najviše joj fali drniški pršut. 

PRIPAZITE KAD TRAŽITE PARTNERA: Svatko ima samo dva savršena para u horoskopu

Komentari (17)
  • Bolje snimi pornič sa dotičnom 😂

    19. 8. 2019,   18:07
  • di nađeš severinu ?????...netko iz 4 tenora ti bi bio puno bolja ideja,ljudi pjevaju i ostalo , ne samo operu

    20. 8. 2019,   10:28
  • Mislis snimati na jahti??

    23. 8. 2019,   04:40