Obavijesti

Video

Komentari 62

Izbačeni BB stanar može dobiti 15 godina zatvora: Nisam kriv!

Makaraninu koji je htio postati reality zvijezda, optuženom za spolnu zlouporabu djeteta mlađeg od 15 godina, prijeti kazna od tri do 15 godina zatvora

VIDEO

Iza za javnost zatvorenih vrata traje mu suđenje na Županijskom sudu u Rijeci.

- Ništa neuobičajeno nije da se brani sa slobode ako ranije nije bio osuđivan - kazao nam je odvjetnik Ljubo Pavasović Visković govoreći o sudskoj praksi u sličnim slučajevima.

Skandal u BB kući: Produkcija izbacila Aleksandra iz showa
Skandal u BB kući: Produkcija izbacila Aleksandra iz showa

Aleksandar Neradin (32) tvrdi kako je u pritvoru bio dva dana te su ga nakon toga pustili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

01:11

Kako neslužbeno doznajemo, ne terete ga za seksualni odnos s djetetom nego da je “dijete mlađe od 15 godina naveo da izvrši spolni odnošaj ili s njime izjednačenu spolnu radnju s trećom osobom ili da nad samim sobom izvrši sa spolnim odnošajem izjednačenu spolnu radnju”.

- Dvije cure su se dopisivale, a jedna od njih bila je maloljetna. Mogu samo pretpostaviti kakav su sadržaj razmjenjivale. Nakon nekog vremena to je nekako došlo do roditelja maloljetnice, koji su to prijavili policiji i pokrenuli slučaj - rekao nam je Neradin dodavši kako se to dogodilo prije otprilike dvije godine.

Identitet osobe koja se dopisivala s maloljetnicom, tvrdi Neradin, nikad nije utvrđen.

- Bio je to navodno lažni Facebook profil, a istraga je došla do rutera s kojeg je ta osoba slala poruke maloljetnici. Tad je istraga nastavljena prema vlasnicima tog routera, koji žive u mojoj stambenoj zgradi i koji su bili ispitani te privedeni. Nakon nekog vremena policija je došla kod mene. Uzeli su mi sve stvari, mobitel i računalo i dali na vještačenje - kazao nam je Neradin dodavši kako su na jednom odavno izbrisanom folderu našli šest fotografija sa scenama iz pornofilmova.

- Nikakav pedofilski sadržaj. Ali svejedno su me osumnjičili jer sam živio blizu i teoretski sam se mogao spojiti na taj ruter - tvrdi Makaranin koji je u BB kući proveo samo jednu noć.

Upoznajte stanare BB kuće: Tko će se tući, a tko voljeti?
Upoznajte stanare BB kuće: Tko će se tući, a tko voljeti?

Napominje i kako je na nedavno prvo ročište donio dokaze o tome kako je nemoguće da je on osoba koja se dopisivala s maloljetnom djevojkom.

'Imam neoborive materijalne dokaze'

- Ne mogu sad sve otkrivati jer je postupak u tijeku, ali imam neoborive materijalne dokaze, poput računa za opremu koju sam kupio. Ti računi dokazuju da sam tu opremu kupio nakon svih tih događaja. Sud je to uzeo u obzir, ali postupak mora ići dalje. Smatram da je riječ o velikoj namještaljci i sigurno ću dokazati svoju nevinost - tvrdi.

Kako je suđenje radi zaštite interesa maloljetnice zatvoreno za javnost, ostaje da se vidi jesu li Neradinove tvrdnje točne. Sljedeće ročište bit će u veljači. Neradina su izbacili iz Big Brothera odmah nakon što se doznalo kako se protiv njega vodi sudski postupak. Zaposlenik tvrtke Makarski komunalac u BB kuću ušao je u subotu navečer, a napustio ju je u nedjelju ujutro.

On je, kao i svi ostali natjecatelji, potpisao ugovor prema kojem je trebao garantirati da nije kazneno gonjen niti pravomoćno osuđivan. Iz RTL-a su rekli da za tu optužnicu nisu znali zbog tajnosti sudskih procesa u kojima su oštećenici maloljetne osobe

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje