Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Izrazito realistične torte iz Hong Konga oduzimaju dah!

Foto:

Jess Leung prva je majstorica realističnih torti. Ona pretvara superjunake, likove iz crtića i filmova u slatke poslastice. Postala je slavna na internetu, ali primila je nekoliko svjetskih nagrada i priznanja za svoje torte.

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

Jess iz Hong Konga počela se baviti umjetnošću izrade torti sasvim slučajno. Torte zna raditi od kad je imala 14, a prije četiri godine jedan ju je prijatelj nagovorio da mu napravi tortu u obliku crtanog junaka. Tada je sve počelo, a u izradu realističnih slastica se potpuno zaljubila. Danas ima i svoju školu slastičarstva i dućan gdje prodaje svoje torte i slastičarski pribor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Za svoju tajnu uspjeha kaže da je zaslužna njezina neograničena mašta.

Komentari (54)
  • Da torta a 90% biskvita...

    20. 11. 2017,   10:00
  • A stvarno lupetate i pišete laži, bez da prije prvjerite. Odavno sam imala prilike vidjeti u New Yorku slastičarnicu i slastičarku za koju neću izjaviti kao vi da je "prva na svijetu" koja proizvodi "realističke torte" kako im vi nazivate, u obliku gitara, cipela, tenisica, torbi i svega onoga što poželite, samo što je činjenica da je točista kemija zbog boja i upotrijebljenih materijala, da okusa po torti nemaju niti u jednom dijelu osim biskvitu i da im je cijena tolika daa "obični smrtnici" za tako nešto nemaju, već ih naručuju samo bogate osobe, najčešće iz show business-a.

    20. 11. 2017,   09:57
  • Sve torte koje sam probala a da tak ludo izgledaju niti jedna se okusom nije mogla nazvati tortom...

    20. 11. 2017,   09:49