Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jednostavno je: Očistite šipak uz samo četiri kratka reza

Šipak obiluje vitaminima te je izuzetan antioksidans. Ako ste netko tko obožava tu voćku, ali vam se ne da zamarati s njegovim čišćenjem onda je ovo pravi trik za vas. Jednostavno je....

Šipak ili nar je voće koje sadrži mnoštvo korisnih spojeva koji čuvaju naše srce, pomažu u snižavanju lošeg kolesterola i kod upala, a daju nam i snagu za bolje vježbanje. No, superzdrava namirnica nekad stvara probleme kada je riječ o njegovom čišćenju. Često zaprljamo sebe i sve oko sebe, a i zna trajati dugo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Zato imamo trik kako ga najjedostavnije očistiti. Najprije na šipku napravite četiri kratka reza oko peteljke. Kada ste ga izrezali, odvojite dio oko peteljke i bacite ga u koš za smeće. Potom na već izrezanom dijelu napravite još šest dubljih rezova duljinom cijele voćke. Izrezane dijelove šipka odvojite i raširite ih.

To je to. U slast!

 

 

 

 

Komentari (4)
  • Kao prvo, šipak nije očišćen, već samo razrezan i tek pripremljen za čišćenje - osim ako netko nije toliko perverzan da jede i koru. Drugo, zasrala stol - meni klasičnim čišćenjem ne kapne niti kap soka okolo.

    25. 10. 2019,   10:33
  • ova pojma nema o čišćenju

    27. 10. 2019,   07:09
  • Otkrili ste ameriku....svaka cast!

    25. 10. 2019,   10:23