Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jelena (50):'Dečkima je malo previše kada vide koliko dižem'

Bodybuilderica Jelena (50) državna je prvakinja u Bodybuildingu. Radi kao fitness trenerica i slika iz gušta. U teretanu je krenula kad joj se sin razbolio, a i sama je imala problema s leđima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bodybuilderica Jelena (50): "Kad dečki vide koliko dižem, malo im je previše"

Bodybuilderica Jelena (50) državna je prvakinja u Bodybuildingu. Radi kao fitness trenerica i slika iz gušta. Fitnessom se počela baviti kad joj se sin razbolio, a i sama je imala problema s leđima. Za svoje mišiće, koji zaista jesu impresivni, kaže da su malo previše dečkima, ali da im se i dalje sviđa.

Jelena Sremić počela se baviti bodybuildingom kada je imala tridesetak godina. Ostvarila je pobjedničke rezultate na natjecanjima, završila trenersku školu i začela karijeru fitness trenerice. Danas ima toliko klijenata da joj je radna atmosfera s njima ispred zarade.
 
Smatra da njeni mišići jesu malo previše za ukus modernih muškaraca, ali da im i dalje izgleda ženstveno. "Nisam žilava, nemam brkove, hodam normalno...", kroz smijeh nabraja Jelena.
 
Za brigu o vlastitom tijelu, kaže, nikad nije kasno. Iako ona sada ima pedeset, a njenih vršnjaka u teretani i nema baš puno.

 

Komentari (20)
  • Mislim da je njen klit veći od moje teki... Što je sramota za nas oboje.

    10. 7. 2017,   20:39
  • e to je zena a ne ove sta stolicu ne mogu dignit

    10. 7. 2017,   20:31
  • A ono znam ju ok je kao osoba,sad da bas zna sve o body buildingu i ne bas,nije mi bas profesionalna kao i 85% trenera, dovedu te u teretanu i onda iz glave izbacuju sta bi mogao radit taj dan.

    10. 7. 2017,   20:55