Obavijesti

Video

Komentari 32

Jelena Rozga: Samo on zna da mi je napravio cirkus od života

Jelena Rozga: Samo on zna da mi je napravio cirkus od života
6

Kraljica estrade Jelena Rozga u 24 pitanja zapjevala nam je svoju pjesmu 'Cirkus' te odgovorila tko je njoj napravio najveći cirkus od života. Otkrila je i zašto i dalje izgleda kao da joj je 20 te tko joj je najveći kritičar

VIDEO

Ne skrivam svoj privatan život. Trenutačno nema ništa zanimljivo. U posljednje vrijeme više čujem pitanja ‘kad će nova pjesma, kad će novi album’ umjesto pitanja 'Jelena, kad ćeš se udati'. Spašena sam, rekla je u šali pjevačica Jelena Rozga uoči otvorenja novog zagrebačkog kluba 'Mint'. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S JELENOM ROZGOM:

Pitali smo je o razdoblju dok je još pjevala u Magazinu, ali i o novom akustičnom albumu kojeg sprema krajem drugog mjeseca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- U Magazinu je bilo predivnih pjesama, ali obzirom da jako volim balade, neka to bude pjesma ‘Ginem’. Pjevačica Magazina koja me najviše obilježila je Ljiljana Nikolovska jer je bila prva - rekla je Rozga. Karijera joj je počela 1996. godine izvedbom na Dori, a tvrdi kako se otada nije nimalo promijenila. Ostala je, kaže, jednostavna djevojka iz Splita.

- Pjesmu koju sam najduže čuvala u ladici prije nego što sam je pustila je ova zadnja, ‘Moje proljeće’. Dugo smo na njoj radili i čekali pravo vrijeme. Puno aranžmana smo mijenjali. Svašta nešto se izdogađalo, ali je na kraju ta pjesma postala toliko veliki hit u regiji da sam jako sretna i ponosna. Ta pjesma je moj život - rekla je Jelena. No, 'Cirkus' ističe kao pjesmu koja možda najbolje opisuje njezin život. A zašto?

- To samo on zna - rekla je samozatajno. 

Najveći hit u njezinoj karijeri je svakako 'Bižuterija'.

- Još kad je Vjekoslava napravila tekst života, ja sam znala na prvu da će to biti megahit - rekla je. Voli slušati trap i ono što radi Slovenka Senidah, no ne bi se upuštala u taj žanr, kao ni u poduzetničke vode kao što to rade njezine brojne kolegice na estradi. 

- Nisam ja za poduzetništvo, samo glazba. Rodila sam se da bih pjevala - rekla je. Zaštitni znak joj je plava kosa, a u slučaju da postane brineta ili pak crnka, Jelena kaže kako se tada moramo zabrinuti za nju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24pitanja jelena rozga 06:15

- Ako promijenim boju kosu, znat ćete da nešto nije uredu sa mnom - dodala je. Najveći trač koji je čula o sebi je kad su je povezivali s muškarcima koje nikad nije ni vidjela.

Što još kaže kraljica estrade, ne propustite pogledati na YouTube kanalu 24sata. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Troškovi za Uskrs? 'Ne mogu ništa reći o tome, jednako'
VOX POPULI

Troškovi za Uskrs? 'Ne mogu ništa reći o tome, jednako'

Pitali smo prolaznike koliko misle da će potprošiti ove godine za Uskrs. I dok većina kaže da će potrošiti više, neki tvrde da će im biti isto. Pogledajte u videu na YouTube kanalu i Videoteci 24sata

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje