Obavijesti

Video

Komentari 228

Jenita (20): "Sretna sam što sam ipak rodila svoje dijete..."

Jenita (20): "Sretna sam što sam ipak rodila svoje dijete..."
13

Jenita je majka sina koji će uskoro navršiti dvije godine. 'Bila sam prava buntovna tinejdžerica. Moje prijateljice i ja, glavne face vikendima u klubovima', kaže

VIDEO

Tako je to bar bilo prije samo par godina. Zaljubila se vrlo mlada, međutim to je nije sprečavalo da s društvom posjećuje najbolje zabave, putuje i uživa u tinejdžerskim danima. A onda se jednog jutra probudila s grčem u želucu. Shvatila je da joj kasni mjesečnica i da to nikako ne može biti pozitivno.

POGLEDAJTE VIDEO: Jenita je odlučila preuzeti brigu za svoje dijete

VIDEO

 

Međutim pozitivan je bio test na trudnoću.

 

- Čestitam djevojko, trudni ste - bile su doktorove riječi, a ona je bez razmišljanja odlučila abortirati.

 

Ipak, vrijeme je odmicalo, pa je za abortus postalo prekasno . Za trudnoću tad nije rekla niti roditeljima, a rastući je trbuh skrivala pod širokim majicama , dok se konačno više nije mogao sakriti. Jenitina majka mislila je da joj je kćer bolesna, no napokon joj je sinulo kako bi Jenita mogla biti trudna. Svi ukućani brzo su se pripremili na prinovu u obitelji.

 

Iako je imala podršku obitelji, Jenita kaže kako su joj razdoblje skrivanja trudnoće i svakodnevno ruganje od strane njenih školskih kolega u školi nešto najgore što je prošla u svom mladom životu.

 

Maleni Louis na svijet je došao u veljači 2014. godine i u trenutku donio najveću moguću radost u živote ukućana. Porođaj je bio težak, a proces navikavanja na dijete i njegove potrebe iscrpan.

 

No, mladoj su se obitelji stvari na kraju ipak poklopile. Jenita je u roku završila srednju školu , a kako Louis ide u jaslice, nada se da će uskoro početi i raditi. S ocem djeteta planira i iznajmiti stan, te početi potpuno samostalan život sa svojim dečkom i sinom.

 

- Istina, život mi se preko noći promijenio. Sada više nisam sebi na prvom mjestu, sada je tu Louis - poručuje Jenita.

 

Tulumarenje vikendima otišlo je u prošlost kao i mnoge druge stvari koje njene vršnjakinje mogu, a ona ne. No, svako životno razdoblje nosi svoje lijepe i teške dane. Jenita smatra da treba uživati u svakom lijepom trenutku koji život pruža.

 

Isto tako, nada se da će njena priča biti nadahnuće svim budućim i sadašnjim mladim mamama koje se nalaze u istoj ili sličnoj situaciji poput njene, ali želi poručiti i svim mladim parovima da se čuvaju i prvenstveno savjetuju sa svojim roditeljima. To će im sigurno olakšati cjelokupnu situaciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 228
VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno