Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Jon Snow će zasjesti na tron, a voljeli bismo oživjeti Hodora'

Bliži se kraj najpopularnije serije svih vremena, 'Igre prijestolja'. Kraj svih krajeva na malim ekranima u Hrvatskoj će se prikazati u ponedjeljak u 20 sati ili na HBO to go platformi u 3 ujutro

Prošetali smo Zagrebom i pitali tko će pobijediti u 'Igri prijestolja' te koga bi naši sugovornici voljeli oživjeti od likova. Većina na tronu vidi Jon Snowa, a svima je žao što su redatelji u seriji 'ubili' Hodora. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Fanovi sada pregledavaju epizode iz prošlih sezona kako bi se prisjetili nekih ključnih dijelova koji bi im možda mogli dati odgovor na to tko će biti kralj Westerosa. 

Prema domaćim kladionicama najveće izglede za pobjedu ima Bran Stark. No, prije odlaska u kladionicu zapitajte se što se sve dogodilo u ovoj seriji i shvatit će te da je jako riskantno kladiti se s Georgeom R.R. Martinom. 

Od svih naših ispitanika samo je jedan bio hrabar i rekao kako na prijestolju vidi Tyriona Lannistera jer svi ostali su uvjereni da je slavni pisac prijestolje na kraju namijenio Jon Snowu, posljednjem živom Targaryenu. 

Ne preostaje nam ništa drugo nego strpjeti se do noći s nedjelje na ponedjeljak kada će za hrvatske gledatelje posljednja epizoda biti dostupna na HBO u 3 ujutro. Spavalice će se načekati do jutra, a naš savjet svima vama je da ne koristite društvene mreže dok ne pogledate posljednju epizodu najgledanije serije ikada.  

Komentari (27)
  • Razočaranje od serije toliko sezona spletki prevara i na kraju bez veze završetak.

    18. 5. 2019,   23:03
  • Jedino je sigurno da će kraj će biti razočaravajući kao i zadnjih par sezona. Oni koji su čitali knjige znaju o čemu govorim.

    19. 5. 2019,   01:36
  • Sansa Stark zasjeda na prijestolje.

    19. 5. 2019,   08:51