Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Još sezona Bitangi i princeza? Ideja je tu, a ja sam uvijek za'

None Foto: Marin Tironi/PIXSELL 4

Potjera ili Tko želi biti milijunaš? Tarik Filipović nam je u 24 pitanja otkrio koji mu je kviz draži, kad će se ponovno okupiti postava kultne serije Bitange i princeze te što je najljepše napravio za suprugu Lejlu

Studio i energija su isti, ja sam malo stariji i iskusniji i nekako mi je draže voditi Milijunaš sada nego prije, rekao je Tarik Filipović u 24 pitanja. Glumac i voditelj, nakon šest sezona kvizaškog showa 'Potjera', vratio se svojim počecima, odnosno vođenju jednog od najpopularnijih kvizova - 'Tko želi biti milijunaš'.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Hoće li već ove sezone netko osvojiti milijun? Ja sam u to siguran. Ne znam zašto, ali u ovih deset godina koliko nas nije bilo dogodila se ekspanzija dobrih igrača. U svakoj emisiji, milijun nam je u ozbiljnoj opasnosti - rekao je. Odlazak iz Potjere je trebalo i proslaviti pa su druženje zaokružili uz piće i obilje hrane.

- Privatno se viđamo, najviše s lovkinjom Moranom Zibar. Dean Kotiga je postao neuhvatljiv, ali ima prilika gdje se skupljamo - rekao je Tarik. O svom nasljedniku, Jošku Lokasu, ima samo riječi hvale.

- On je moj prijatelj i kolega. Znamo se godinama i znam da je Potjera u sigurnim rukama. On je rekao da čuva kuću dok se ja ne vratim iako zna da se neću vratiti - rekao je. 

Njegovu karijeru obilježila je i serija 'Bitange i princeze', a ekipa se nedavno okupila u kazalištu Luda kuća.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kao da nismo stali. Ideja da ćemo napraviti još jednu sezonu tinja u zraku. Imamo razrađenu stvar, e sad, pitanje je hoće li se to sve poklopiti. Ta serija ima kultni status - rekao je Tarik.

Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Komentari (2)
  • Malo ste mi stari da svi budete nagurani u jednom stanu.

    1. 12. 2019,   15:38