Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Juraj Šebalj provozao Martinu Boss: 'Wow, kakav adrenalin...'

None Foto: PIXSELL 4

U novom nastavku serijala 'Zvijezde vrište' koji se prikazuje na YouTube kanalu 24sata gostovala je fitness infulencerica Martina Boščič i provozala se s Jurjem Šebaljem

Falit će mi ovo, kakav je ovo adrenalin i vožnja, rekla je jedna od najpoznatijih hrvatskih fitness influencera Martina Boss, koja je uživala u ludorijama najboljeg hrvatskog rally vozača Jurja Šebalja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na samom početku, Martina je upoznala glavnu i odgovornu na stazi u Novom Marofu, tetu Katicu, s kojom se okušala u kartaškom izazovu i pobijedila sa 4:3.

Foto: PIXSELL - Što više budeš vrištala, to će te Juraj bolje voziti - poručila je Katica Martini netom prije ulaska u jurilicu. 

Juraja je zanimalo što Martinu čini jednom od najboljih fitness influencerica na ovim prostorima i je li to isključivo broj lajkova i pratitelja na društvenim mrežama. 

Foto: PIXSELL - Radi se samo o zadovoljstvu žena koje uspijevaju postići svoj cilj zahvaljujući meni i mojoj motivaciji - objasnila mu je Martina koja je i Juraju savjetovala da konzumira malo više proteina zbog svoje mišićne mase. 

- Nisi okej prema ženama - rekla je Martina Šebalju osvrnuvši se na epizodu s Ninom Martinom, bivšom natjecateljicom Života na vagi, i dodala da bi sada bilo lijepo da on nju gura dok je u automobilu. 

VIDEO: ZVIJEZDE VRIŠTE Nina Martina izgurala Šebalja: 'Ne mogu, ti nisi normalaaaan'

U izazovu je Martina morala voziti i što brže prolaziti svoje prepreke. Prvi krug je prošla za nešto više od 15 sekundi, a drugi je bila brža i trebalo joj je nešto više od 14 sekundi.

- Sad ti moraš za kraj napraviti iskorake - naredila mu je Martina, a Juraj je to poslušao.

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

- Za kvadricepse i prćastu stražnjicu Martina je kao stvorena za vas, a ja za ručnu kočnicu i jurnjavu - zaključio je Šebalj. 

VIDEO: ZVIJEZDE VRIŠTE Hana Rodić: 'Goran puno jede, sad mu radim pun lonac sarme'

Epizodu pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

Komentari (17)
  • Ko je martina bosa? Hahahahahhahahahahagag

    6. 11. 2019,   15:53
  • Ovaj lik Juraj je bio stvarno ok lik, normalan, fora i tako, onda je započeo suradnju s 24h....

    6. 11. 2019,   15:55
  • Who the fuck is Martina Boss?

    6. 11. 2019,   15:27