Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kad ponestane ideja: Originalni pokloni za vaše bolje polovice

None Foto: 24sata Video 4

Svako toliko, svima onima koji su u romantičnim vezama, ponestane ideja za poklone. Rođendani, godišnjice, Valentinova i drugi događaji ne mogu više proći s ružama, parfemima i pjenama za brijanje. Nudimo nove ideje

Petra i Davor već su uhodani youtuberski par, a njima ideja za nova videa nikad ne ponestaje. Tako su svojim prijateljima i vjernim fanovima odlučili pomoći s odabirom originalnog poklona za djevojku ili dečka. Oni znaju da ruže, čokolada i paketi za njegu lica i tijela jednostavno "ne prolaze" nakon što ih djevojka ili dečko ponovno dobiju.

Osim samih ideja za poklone, Petra i Davor objašnjavaju vam pravila zabavne nagradne igre Coca Cole, u kojoj možete osvojiti brojne nagrade.

POGLEDAJTE ORIGINALNE PRIJEDLOGE ZA POKLONE:

Maštovitom dvojcu na pamet su pale različite ideje - od prijeko (ne)potrebnih gadgeta do rukom pisanih pjesama i onog malo problematičnijeg - kućnih ljubimaca.

Ono što je kod odabira poklona najvažnije je to da znate da će se to što poklonite osobi koju darivate zaista i svidjeti. U tom slučaju nijedan poklon neće biti pogrešan.

Komentari (4)
  • Sve to treba macolom.

    27. 6. 2016,   17:39
  • Kako mi je taj mali prištavac iritantan.

    27. 6. 2016,   17:46
  • pokloniš nekome kućnog ljubimca , a on ga ne želi, ili mu nije pravi trenutak za imati ljubimca. I onda? Pa to je živo biće! Užas

    27. 6. 2016,   17:50