Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kad taksist izgubi kontrolu! Za stopalo iz auta izvukao čovjeka

Nevjerojatno zvuči i da nema snimke teško da bi se povjerovalo da je istina, ali taksist je zaista iz vozila izvukao ozlijeđenog čovjeka i ostavio ga da u nesvijesti leži nasred ulice u Londonu

Ozlijeđenog muškarca, koji je primio udarac u glavu, taksist je iz vozila van izvukao za stopalo. Deset minuta nakon toga, na muškarca je naišao policajac koji u tom trenutku nije bio na dužnosti.

Vozač taksija se ubrzo pojavio na drugoj strani ulice Fenchurch Place u kojoj se sve dogodilo te kriomice pratio što se događa. Naginjao se da bolje vidi, a u jednom trenutku je čak i razgovarao s policajcem. Ipak, ništa nije rekao o svojoj povezanosti s ovim slučajem.

Policija je objavila snimku incidenta te pozvala sve koji imaju informacije o ovom slučaju da se jave kako bi se vozač što prije pronašao.

Bio je odjeven u plavu košulju i kratke hlače, a čini se kako je proćelav sa sijedom kosom.

Djelatnici londonske hitne službe pružili su muškarcu prvu pomoć na mjestu gdje su ga pronašli, a nakon toga su ga odvezli u bolnicu. Vozač taksija nije ni liječnicima hitne pomoći rekao da je muškarac bio u njegovom vozilu već je po drugi puta napustio mjesto na kojem ga je izbacio iz taksija.

- Prisilno je izbacio ozlijeđenog čovjeka iz taksija i ostavio ga da leži nasred ceste. To je užasan čin i moramo pronaći čovjeka koji je odgovoran za to - rekli su u londonskoj policiji.

Komentari (7)
  • Prodnja stari,i on ce ucit unuke o nekon dobroti,umjesto da ga odbaci do hitne i tamo ga izvuce

    26. 7. 2018,   16:44
  • Treba mrcini zabraniti doživotno upravljanje taxijem i puknuti krivičnu prijavu zbog ne pomaganja ljudima u samrtnoj opasnosti.

    26. 7. 2018,   16:57
  • karma je zajebana

    26. 7. 2018,   16:54