Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kakav pokus! Stavio iPhone u blender, upalio ga i sve snimio

Staviti u blender jedan od najskupljih pametnih telefona na tržištu možda se čini kao loša ideja, ali za ovog YouTubera to je samo dio njegova svakodnevnog posla

Nevjerojatna snimka prikazuje trenutak u kojem je YouTuber Taras Maksimuk, poznat kao TechRax, u blenderu zdrobio svoj iPhone X i zatim pokušao dobivenu masu popiti kao sok.

Tijekom svoje karijere ovaj vlogger iz Rocklina u Kaliforniji je iPhone 'suočavao' s raznim izazovima - od kipuće vode do dinamita.

Ovog puta je YouTuber, koji ima 6.2 milijuna pratitelja, odlučio skupocjeni gadget staviti u blender.

- Ono što ću danas napraviti je staviti ovaj iPhone X u blender, zdrobiti ga na sitne komade, pomiješati sve s vodom i sve isfiltrirati - objasnio je TechRax na početku videa.

DOBRO JE ZNATI Stari koristan trik olakšava surfanje, a radi i na iPhoneu X

Rezultat svega bila je neobična tekućina koju je TechRax namjeravao konzumirati pomoću filtera koji prljavu vodu pretvara u čistu.

No, na kraju je ipak izlio dobivenu tekućinu umjesto da ju je popio. Ovo nije prvi put da je TechRax iznenadio svojim bizarnim pokusima.

Apple's Tim Cook after product launch event in Cupertino NAJAVA IZ APPLEA Ne želite da vam iPhone radi sporije? To ćete moći isključiti

U rujnu 2016. godine bacio je svoj iPhone 7 Plus sa Burj Khalife, najviše zgrade na svijetu, u Dubaiu. Ne iznenađuje što iPhone nije preživio.

GENIJALNO iPhone X postao 'rupa bez dna' u fascinantnoj optičkoj iluziji

U travnju 2017. iPhone 7 je suočio s 11 kilograma dinamita. Čudom, pametni telefon je preživio eksploziju.

U listopadu 2017. iPhone 8 plus je stavljen na tri minute u pekač za vafle i začudo je preživio i izvukao se s malo štete.

Komentari (5)
  • Najgluplje od svega je to što sam i ja sad pogledao taj video i potrošio 3 minute života uzalud.

    5. 9. 2018,   11:51
  • "Mojmjesec"

    5. 9. 2018,   12:24
  • toljaga na više razina

    5. 9. 2018,   11:48