Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kandidat priznao: Ivu Sanadera bih strpao u ludnicu da mogu!

U šestoj epizodi JoomBoosovog talent showa Videostar kandidati su se suočili s neugodnim izazovima. Mentori youtuberi Petra Dimić, Matija Lazarević i Filip Dejanović za početak su ih rešetali zanimljivim pitanjima

Iako na to možda nisu bili spremni, kandidati su morali proći youtuberski psihotest i pred milijunskom publikom i svojim mentorima priznati što rade kad su sami, koga bi strpali u ludnicu da dobiju priliku i kakve porniće gledaju. 

POGLEDAJ NOVU EPIZODU:

Na pitanje 'Koga bi strpao u ludnicu da možeš?' jedan od kandidata iz Filipovog tima, Juraj Vivana, odgovorio je: Ivu Sanadera!

Bilo je još zanimljivih i prilično neobičnih odgovora kandidata, poput toga da su popili vodu iz WC-a na nagovor drugih te da u tajnosti gledaju zabranjene stranice na internetu, a osim razgovora sa 'psihijatrima', kandidati su morali proći i slow motion izazov. 

Slow motion izazov

Foto: The Saleroom

U tom izazovu nisu se samo kretali na čudan način, plesali i skakali, već su si morali razbijati jaja iznad glave, paliti vatru pomoću dezodoransa i slično. Cijelu epizodu pogledajte OVDJE, a ako vas zanima još uzbudljivih dogodovština ovogodišnjih kandidata, u nastavku je prošlotjedna, plesna epizoda.

Pogledajte petu epizodu:

Ove godine Rakuten Viber je naš glavni komunikator. Preuzmite Viber aplikaciju i pridružite se našim Viber Communityjima. Glasajte za svoje omiljene kandidate i pomozite nam odabrati novu Videostar zvijezdu:

- Pridruži se The Sikrt Viber Community-ju, ondje uvijek možeš pronaći zabavu, razgovarati o fora temama i podržati njegove kandidate
- Pridruži se Saamo Petraa Viber Community-ju, gdje će često biti pokrenute beauty i modne teme, ali ne nedostaje zabave, humora i pametnih razgovora
- Pridruži se LayZ Viber Community-ju, gdje će te netko možda prankati, ali ćeš se uvijek dobro nasmijati

Također, preuzmite i zabavne Viber stickerse na linkovima ispod:

Ovdje preuzmi Viber Stickers tima LayZ!

Ovdje preuzmi Viber Stickers tima Saamo Petraa!

Ovdje preuzmi Viber Stickers tima TheSikrt!

Nastavi koristiti Shake and Take aplikaciju, riješi kviz i osvoji ekskluzivne nagrade.

JoomBoos Videostar powered by A1

Komentari (2)
  • njesra

    16. 11. 2018,   10:56
  • Kako se kupuju subskrajberi i lajkovi xD

    16. 11. 2018,   11:38