Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kandidat talent showa probao je odglumiti Gorana Bareta...

U novoj epizodi originalnog JoomBoosovog YouTube talent showa 15 finalista moralo se dokazati u neugodnim izazovima, ali i pokazati koliko su dobri u igranju nogometa u gumenim loptama

U prošloj epizodi Videostara saznali smo tko su finalisti ove sezone, a u četvrtoj epizodi slijedi vatreno krštenje novih kandidata. Mentori i popularni JoomBoosovi youtuberi Petra Dimić, Matija Lazarević i Filip Dejanović pred kandidate su stavili neke neugodne i zanimljive zadatke i izazove da se njima predstave i dokažu da imaju J-faktor. Evo kako su prošli.

Mentori su kandidatima s papira čitali neke neugodne situacije u kojima se svatko ponekad nađe u životu, a oni su morali biti što prirodniji i što bezbolnije proći te situacije. Bilo im je dopušteno i malo drame.

Luciano je morao uvjeriti Trumpa da ne smije uništiti svijet

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Bivši stanar Big Brothera i jedan od kandidata u Petrinom timu, Luciano Plazibat, morao je u fiktivnoj situaciji otplesati najbolji freestyle i tako dokazati Donaldu Trumpu zašto ne bi trebao uništiti svijet. Bilo je tu još neugodnih situacija, a jedan od kandidata, Sven Kranželić, morao je čak glumiti Gorana Bareta.

Na nogometu je bilo mnogo padova i naguravanja

Foto: joomboos

Osim izazova, kandidati su u Karlovcu odigrali zanimljivu partiju ZORB nogometa u ogromnim gumenim loptama. Tijekom neugodnih izazova su se predstavljali, a u nogometu su se borili tim protiv tima.

Nakon puno trčanja, padanja i naguravanja, samo je jedan tim mogao biti pobjednik. Ako vas zanima tko se najviše dokazao i pobijedio, pogledajte novu epizodu!

Ove godine Rakuten Viber je naš glavni komunikator. Preuzmite Viber aplikaciju i pridružite se našim Viber Communityjima. Glasajte za svoje omiljene kandidate i pomozite nam odabrati novu Videostar zvijezdu:

- Pridruži se The Sikrt Viber Community-ju, ondje uvijek možeš pronaći zabavu, razgovarati o fora temama i podržati njegove kandidate
- Pridruži se Saamo Petraa Viber Community-ju, gdje će često biti pokrenute beauty i modne teme, ali ne nedostaje zabave, humora i pametnih razgovora
- Pridruži se LayZ Viber Community-ju, gdje će te netko možda prankati, ali ćeš se uvijek dobro nasmijati

Također, preuzmite i zabavne Viber stickerse na linkovima ispod:

Ovdje preuzmi Viber Stickers tima LayZ!

Ovdje preuzmi Viber Stickers tima Saamo Petraa!

Ovdje preuzmi Viber Stickers tima TheSikrt!

Nastavi koristiti Shake and Take aplikaciju, riješi kviz i osvoji ekskluzivne nagrade.

JoomBoos Videostar powered by A1

Komentari (4)
  • Koga boli k za ovakve gluposti?

    1. 11. 2018,   22:30