Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kao iz filma: Tunižanin ispričao kako je Hrvaticu oborio s nogu

Noureddine Sayeh prije pet godina upoznao je svoju, tada buduću, suprugu na Facebooku. On nije znao engleski, a ona nije znala francuski, no ljubav je svejedno procvjetala. Oženili su se i ostali živjeti u Hrvatskoj

Noureddine ima veliki problem - kao i mnogi Hrvati, ne može pronaći posao. - Poslao sam preko dvadeset molbi, no još uvijek ništa. Uvjeravaju me da to nije zato što sam Tunižanin - rekao je.

Ipak, Noureddine ima vrlo neobičnu i jedinstvenu sposobnost - on može imitirati zvukove robota ustima, a dobro "skida" i njihove pokrete.

POGLEDAJTE VIDEO: Noureddine pokazuje svoj talent na glavnom zagrebačkom trgu

Zbog svog talenta supruga Tamara prijavila ga je na show Supertalent. - Htio je ići i na arapsku inačicu showa, no nije imao novca, a slomio je i ruku i imao problema s nogom - kaže njegova ponosna supruga.

Noureddine se plesom bavi oko pet godina, a sve što zna naučio je sam.  - U Tunisu se pokušavao pridružiti mnogim plesnim skupinama, no nitko ga nije htio primiti, jer su plesni treneri znali da pleše bolje od njih - kaže Tamara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako je sudjelovanje na Supertalentu jako pozitivno utjecalo na njega, Tunižanin se trudi što brže i što bolje naučiti hrvatski jezik, kako bi prepreke do pronalaska posla uspio svesti na minimum. Jedna od riječi koje je prve naučio je  - katastrofa, što se na hrvatskim ulicama često može čuti.

Tamara i Noureddine imali su poteškoća u početku, no nakon nekog vremena obje su obitelji prihvatile njihov brak, a Tunižanin se dobro uklopio u Zagrebu. Na glavnom zagrebačkom trgu stalno nastupa, a njegova imitacija robota uljepšava dan prolaznicima.

Komentari (66)
  • I za ovaj clanak su trebala tri novinara?

    27. 4. 2016,   22:37
  • sto jeopisao: " upoznali smo se na fejsbuku, ona ne prica francuski ja ne pricam engleski" a je ju oborio

    27. 4. 2016,   21:52
  • poslao sam preko 20 molba za posao? hello...? ja sam ih poslala par stotina vjerojatno...

    27. 4. 2016,   23:08