Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kod njega je Božić uranio: Ivan Šarić fanovima dijeli poklone...

None Foto: 24sata Video 6

ZENZACIJA Šarićevi uranjeni božićni pokloni čekaju njegove fanove, no kad shvate o čemu se radi, vjerojatno neće biti toliko sretni...

Zamislite da se javite na kemijsku olovku koja ima kameru, mp3 i radio u sebi, osam gigabajta na kartici, čak i utore za dvije kartice. Kod nas možete osvojiti tu kemijsku olovku koja je ujedno i mobitel, rekao je Ivan Šarić, koji je u devetoj epizodi svog komičnog showa na YouTube odlučio fanovima pokloniti najbizarniji poklon ikad. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentirao je i pljačku u Splitu. Pljačkaše je usporedio s dostavljačima hrane. Naime, imali su iste kutije, u koje su pljačkaši u ovom slučaju 'trpali' zlato, srebro i dukate. 

- Zlatarnu su toliko brzo opljačkali da čak i moji frendovi koji dolaze kod mene piti...Dobro, ipak su oni brži u ispijanju - našalio se Šarić. Nakon pljačke, kaže, banditi su ispali skroz fer jer su za sobom zatvorili vrata i vlasniku ostavili čekić. 

VIDEO: ZENZACIJA Ivan Šarić o biku Jerryju: On je stoka koja je odlučila biti heroj

- Kod nas je organiziran kriminal, ali zato je naša vlada skroz neorganizirana - ustanovio je Šarić.

- Sjećate se ministra obrane Damira Krstičevića? Možda po onome da ne zna naručiti avion, a sad smo vidjeli da se ne zna ni prekrižiti. Ide 50 godina u crkvu i dalje to ne zna - rekao je.

POGLEDAJTE I PROŠLU EPIZODU ZENZACIJE:

Raspričao se o ženi iz SAD-a koja se udala za duha i nakon dvije godine zatražila razvod. S njim je osjetila drugačiju energiju. Na kraju je zaključila da ju duh opsjeda. 

Što još kaže o aktualnostima u državi i svijetu, pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

Komentari (13)
  • Dan tmuran, ja mamuran... nemoj, Šariću, nemoj danas (ni ikad)🤦‍♀️

    14. 11. 2019,   18:01
  • Smiješno je jedino to što on misli da je smiješan.

    14. 11. 2019,   18:09
  • Oče naš, koji jesi i nisi na nebesima, spasi nas poplave, terorista, guznog selfija i ovog lika koji uopće nije nikome smiješan ..............................Amen !!!

    14. 11. 2019,   18:04