Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Konačno otkriven 'mit' o Zrću: Je li više muškaraca ili žena?

None Foto: 24sata Video 6

Iako Zrće slovi kao destinacija na kojoj se nalazi više muškaraca nego žena, doznali smo da to nije u potpunosti istina. Hrvoje Šalkoviću u razgovoru za 24sata otkrio je nove 'tajne' sa Zrća...

Razlika između broja muških i ženskih posjetitelja ovisi o dijelu sezone, strancima... Naime, kada Britanci okupiraju Zrće najčešće ih je pola muškaraca a pola žena, dok je kod Talijana ipak mala razlika, gdje muškarci prevladavaju.

POGLEDAJTE VIDEO: Sve tajne Zrća koje niste znali

Šalković smatra da je PR o Zrću koji je krenuo prije 15 godina bio pogrešan jer su klubovi neprestano objavljivali samo fotografije hostesa, što je privuklo masu muškaraca, i to ponajviše mlađih 'klinaca'. Zbog toga je prije osam godina činjenica da ima više muškaraca nego žena bila istinita. No, s vremenom se sve vratilo u normalu i omjer muškaraca i žena je opet postao jednak.

Često se možemo susresti s predrasudom da je Zrće samo skupljalište pijanih i nadrogiranih ljudi, što nije istina. Hrvoje Šalković sa sigurnošću može reći da je ono najprije centar dobre zabave, plesa i mladih ljudi koji se samo zabavljaju, bez 'prenapuhanih' priča o drogama i izazivanju incidenata.

Komentari (84)
  • Mit?!!! Kaj brijete vi...nekad je bilo cura,danas samo hostese,plaćene ženske i hrpa peškića...

    29. 7. 2016,   22:07
  • 80% muski, 20% zene.. i od tih malo cura koje su tamo, dobrom djelu su platili da budu tamo

    29. 7. 2016,   22:12
  • Zaboli me šta taj lik priča, tko god on bio. Bio sam tamo više puta, i omjer je bio kao na stadionu ili u vojarni.

    29. 7. 2016,   23:15