Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Krankšvester: 'Zbog vulgarnih stihova žena nas je ošamarila'

None Foto: Krankšvester/Instagram

Pjevački duo Krankšvester Sett i 3ki, odnosno Hrvoje Marjanović i Davor Miletić odgovorili su na naša 24 pitanja i pritom nam otpjevali freestyle o popularnom serijalu 'Igra prijestolja'

Prvi album su izbacili 2010. godine, a najveći 'boom' su doživjeli nakon pjesme 'Gaber'. Njihovi koncerti započinju molitvom, a poznati su po vulgarnim stihovima u kojima kritiziraju Crkvu, pjevaju o ženskim oblinama, sponzorušama i raznim porocima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Oni su Krankšvester, odnosno Hrvoje i Davor, a fanovi ih najviše poznaju kao Setta i 3kija. 

- Rituali prije nastupa su nam molitva, pušenje i hodanje u krug - rekli su. Kažu da im žene nikad ne uletavaju, a jedna je 3kiju opalila šamar zbog njihovih vulgarnih stihova. 

- Ispljunuo sam jedan zub i krenuo dalje - našalio se Davor. Svi se pitaju kad će izbaciti novi album, ali dečki kažu kako to neće biti uskoro jer se okreću isključivo singlovima. Draži im je Vojko V nego Target. Sett je više fan Miše Kovača, a 3ki Vuce.

- Volim Mišu zato što jednom rukom može izvesti cijeli koncert - rekao je Sett dok se 3kiju Vuco više sviđa jer ima pjesme o k*****a. 

Intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

STALNO SE SVAĐAJU: Ova tri horoskopska znaka su osjetljiva na sve

Komentari (7)
  • Likovi su teski cringe, neka naprave pismu o tome kako imaju 30+ godina a repaju o p**ki ko dva sedmaša

    12. 5. 2019,   11:30
  • Decki pjevaju realne stvari...pjesma dubai je o svim nasim pjevacicama i sponzama

    12. 5. 2019,   10:45
  • Dečki jesu vulgarni i to štima kako kome ali pričaju o realnim stvarima. Sprdaju se sa raznim sponzama i hebačima. Dubai ...

    12. 5. 2019,   11:08