Obavijesti

Video

Komentari 12

KSI jedva čeka doći i poručuje: 'U Hrvatskoj će biti preludo!'

KSI jedva čeka doći i poručuje: 'U Hrvatskoj će biti preludo!'

SPEKTAKL U ARENI: Na najveći događaj u regiji - ‘Totalni JoomBoos’, 21. listopada dolazi 10.000 fanova i najjači svjetski i regionalni YouTuberi, među njima i jedan od najjačih - KSI

VIDEO

Prije nekoliko dana, najveća svjetska YouTube zvijezda - Britanac KSI (25), na svom je Twitteru objavio kako jedva čeka da konačno dođe u Hrvatsku i usput izjavio kako će sigurno biti ludo.

Put do vrha nije bio brz

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Calm before the storm

Objavu dijeli K.S.I (@ksi)

Svoj prvi YouTube kanal JideJunior KSI je pokrenuo početkom 2008. godine, ali ondje je u nešto više od godinu dana objavio tek devet videosnimki igranja popularne FIFA-e. Taj kanal, koji još uvijek broji 18 tisuća pretplatnika, bio je njegov skromni početak, a zatim je 2009. pokrenuo kanal gdje ga milijuni prate danas.

I na novom se kanalu uglavnom fokusirao na igranje igrica i snimanje videa o tome, a okupio je i svoje prijatelje u gaming skupinu Ultimate Sidemen. S njima je redovito pohađao natjecanja u igranju FIFA-e, a nakon pobjede protiv jednog od osnivača tvrtke Virgin Games, Zacha Zeldina, posjetio je Las Vegas gdje je na konferenciji govorio o poslu i zaradi na YouTubeu.

Krenuo se baviti glazbom

KSI se zatim 2011. godine bacio u glazbene vode i snimio prvu pjesmu, Heskey Time, koja je automatski postala hit. Posvetio ju je britanskom nogometašu Emileu Heskeyju i svim njegovim promašenim golovima. Naime, u cijeloj svojoj karijeri u Engleskoj Heskey je zabio samo osam golova, zbog čega ga je KSI odlučio ismijati.

Nakon toga je izbacio još nekoliko pjesama, ali ono što ga je vinulo u najviše zvijezde su amaterski boksački mečevi, u kojima se bori s ostalim YouTuberima koje izaziva. Neki su stručnjaci čak išli toliko daleko i rekli kako je bolji promotor boksa od nekih profesionalnih boksača, jer svoje mečeve promovira i objavljuje na sve strane i pritom je prilično uvjerljiv i srčan.

Prvi meč je imao protiv YouTubera Joea Wellera 3. siječnja 2018. godine, a zatim se borio s YouTube zvijezdom Loganom Paulom, dok je njegovog brata, Jakea Paula i bivšeg nogometaša Ria Ferdinanda također izazvao na mečeve. Zasad se s njima, ipak, nije potukao, što ne znači da ne planira. Samo čeka da mu odgovore.

U jednom je periodu prestao snimati

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GG looking glorious 📷: @charliewoodwardmedia

Objavu dijeli K.S.I (@ksi)

Nakon prekida snimanja za YouTube i svađe s kolegom, izbacio je nekoliko diss trackova u kojima je kritizirao i ostale bivše kolege iz Sidemena. Prošla mu godina, čini se, nije bila baš laka, ali kad je imao ovakve loše trenutke uvijek se okretao svojoj obitelji i humanitarnom radu.

Veliki je humanitarac

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Went to a primary school today 😅. These kids are so amazing man

Objavu dijeli K.S.I (@ksi)

S obzirom na veliku zaradu koju mu je YouTube donio, odlučio je novac usmjeriti u nešto korisno i plemenito. Naravno da je pritom sebi kupio skupi Lamborghini i ogromnu vilu, jer je mogao, no otplatio je i kuću svojih roditelja u kojoj trenutno žive. Obećao im je da će im financijski pomagati do kraja života, tim više što im se želi iskupiti za svaki nesmotreni trenutak kad je bio mlađi i mnogo neiskusniji.

Naime, KSI se ispisao iz srednje škole kako bi se mogao u potpunosti posvetiti YouTubeu. Tada je izjavio kako mu škola oduzima previše vremena, a njegovi roditelji, naravno, nisu bili oduševljeni tom viješću. - Roditelji su mi rekli da je to najgluplja stvar koju mogu napraviti i da ću si uništiti život - rekao je jednom prilikom. - Danas su se, pak, potpuno promijenili. Čak i snimaju sa mnom i mojim bratom Dejijem, koji također ima YouTube kanal, i potpuno razumiju to što radim", izjavio je svojedobno za Telegraph.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Squad

Objavu dijeli K.S.I (@ksi)

S njime ćemo se družiti u Zagrebu

Ovog popularnog YouTubera, strastvenog gamera i velikog humanitarca svi obožavatelji će moći upoznati vrlo brzo, već 21. listopada u Zagrebu. Ondje će se družiti s domaćim i regionalnim youtuberima koje je JoomBoos također pozvao da sudjeluju u ovom ogromnom spektaklu, a usput će odgovarati na najškakljivija pitanja koja će zanimati publiku, ispričati što ga je potaknulo da se krene baviti YouTubeom i kako mu se sviđa Zagreb.

Svi koji žele doći upoznati ovu najveću svjetsku YouTube zvijezdu svoju ulaznicu za Totalni JoomBoos mogu nabaviti putem Entria i na njihovim prodajnim mjestima po cijeni od 99 kuna. Sve informacije o kartama možete pronaći OVDJE - i požurite, jer se stvarno jako brzo prodaju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'
ISPOVIJEST BIVŠEG ALKOHOLIČARA

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'

Uništio sam veze, postao ogorčeniji i bjesniji, nije me bilo briga što ljudi misle o meni. Došlo je do točke u kojoj sam jako puno vremena počeo provoditi sam u pijanom stanju, prisjetio se ovaj Britanac

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje