Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kuku$ Klan na Poligrafu: Mi na Eurosongu? To bi bio spektakl

None Foto: Davor Puklavec/PIXSELL 11

U novoj epizodi Poligrafa na YouTube kanalu 24sata na ispitivanje smo 'priveli' Iso Mikija, Hiljsona Mandelu i Gocu R.I.P., članove trap grupe Kuku$. Htjeli su biti ležerni, ali su od nekih pitanja mucali, a bili su i na rubu prepirke

U novom YouTube serijalu 24sata "Poligraf" pred strogog detektiva na poligrafsko ispitivanje priveli smo hrvatske zvijezde. Nikome od njih pitanja nisu bila problem. Bili su to odgovori, odnosno rezultati ispitivanja zbog kojih su poznati gutali knedle i od kojih im je rastao tlak, a disanje se ubrzavalo. 

Trap trojac proveo je dva sata na poligrafskom ispitivanju u detektivskoj agenciji Di-Dext, a nakon što je poligrafski ispitivač Željko Grgurić detaljno analizirao njihov poligrafski test, slijedilo je snimanje i razotkrivanje rezultata na koje su Kuku$ovci problijedili. 

TAJNE POLIGRAFA Detektiv Željko: 'Šokirao sam se koliko naše zvijezde ne lažu'

Biste li producirali pjesmu za Lidiju Bačić?, pitali smo Kuku$ovce, koji slove kao jedna od najpopularnijih trap grupa na hrvatskoj sceni. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ne, nema šanse. Nisam ja neka prodana duša, ja sam hip-hoper - pravdao se Iso Miki.

U 24 pitanja nisu nam željeli odgovoriti kome su više skloniji, predsjednici Kolindi ili predsjedničkom kandidatu Zoranu Milanoviću jer ih, kažu, "ne zanimaju političke propagande", a na 'Poligrafu' im je slijedilo pitanje: 'Biste li pjevali na nekom predizbornom skupu?'.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL - Za određenu cifru mislim da bi svatko od nas u ovoj prostoriji svirao za kampanju - rekao je Goca R.I.P., a Hiljson mu je dobacio da govori u svoje ime. Napetost je rasla iz minute u minutu.

Foto: 24sata Video

Dečki koji su krenuli sa zagrebačke Trešnjevke ušli su u mainstream i danas zarađuju isključivo od svoje glazbe. Prepoznaju ih u Srbiji, Sloveniji, BiH, a slušaju ih klinci i njihovi roditelji. Iako njihove pjesme ne možete čuti na radiju, upravo je njihov hit 'Oće k****' osvojio YouTube scenu. Od izlaska pjesme u veljači ove godine, pjesma je skupila nevjerojatnih 11 miljuna 'klikova'.

- To je tek prvi hit, imat ćemo ih barem još sto - rekao je član grupe Iso Miki, a u 'Poligrafu' je najavio da već imaju spremne spotove za nove pjesme.

Obzirom na njihovu popularnost, Kuku$ovce smo upitali smatraju li se najboljom trap grupom na našim prostorima.

RAZOTKRILA SVE Ecija na poligrafu: Priznala pati li još za svojim bivšim dečkom

Foto: 24sata Video Kuku$ smo pitali i bi li nastupali na Eurosongu, obzirom da nisu tipična grupa za takve nastupe.

- Hoće li Kuku$ postojati nakon ovog poligrafa? - zadirkivao je detektiv popularni trojac na kraju ispitivanja, obzirom da su neki odgovori iznenadili članove grupe.

Poligraf s Kuku$ima ne propustite pogledati na YouTube kanalu 24sata. 

Poligrafsko ispitivanje provodi se bez prisutnosti kamera i drugih osoba u prostoriji, a radi ga profesionalni detektiv. Mjeri se disanje, trbušno i prsno, krvni tlak po dva parametra, broj otkucaja srca, elektrodermalna aktivnost (promjena otpora kože) i prokrvljenost sve kako bi doznali govori li osoba istinu ili laže. Epizoda je snimljena nakon provedenog istraživanja i dobivenih odgovora.

POGLEDAJTE I PRVU EPIZODU S ECIJOM IVUŠIĆ:

Komentari (3)
  • Ahahaha.vidi ove

    23. 8. 2019,   13:11
  • Da hit nikada čuo ni za vas ni tu pjesmu

    23. 8. 2019,   12:27