Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Labuđa obitelj šetala Jarunom: 'Ovakvi roditelji trebamo biti...'

None Foto: Privatna arhiva

Labudovi često odabiru Jarun za svoje stanište, a prinova s pet mladunaca uveselila je stanovnike zagrebačkog naselja. Pomno prate njihova 'brčkanja' i šetnje uz jezero

Obitelj labudova s petero mladunčadi ovih dana uveseljava stanovnike Jaruna u Zagrebu. Šetnju labudova i njihovo 'brčkanje' snimila je neki dan prolaznica Renata Milutin. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovo je prvi put da sam vidjela labudove tako na okupu. Raznježila sam se i zamislila. Nekako te životinje nagnu na to da se zamisliš i razmisliš o tome kakvi bi roditelji trebali biti - rekla je. 

Mužjak je svojoj voljenoj i potomstvu na plaži čuvao leđa sve dok nisu ušli u jezero. Tad je veselo zaplivao s njima. U Facebook grupi 'Zakaj volim Zagreb' građani i dalje objavljuju snimke sretne obitelji. 

- Već su malo porasli i ne boje se kiše - napisala je Maja na Facebooku. 

Komentari (2)
  • Potpuno je razumljivo da svakoj guski imponiraju labudovi, ali ne vidim zašto bi se normalni ljudi u njih trebali ugledati.

    2. 7. 2019,   09:58
  • ovo je prelijepo:) Ne mogu da ne kažem , kako mnoge životinje u nizu slučajeva pokazuju ono što je puno ljudi, na žalost, zaboravilo

    31. 5. 2019,   18:41