Obavijesti

Video

Komentari 24

Lana i Nives primile se posla: 'Pumpaju' guze za ljeto i plažu

Lana i Nives primile se posla: 'Pumpaju' guze za ljeto i plažu
1

Nakon duge zime počele su pripreme za sezonu kupaćih kostima. Poznate pjevačice, glumice i voditeljice poboljšavaju kondiciju i vježbaju kako bi mogle izdržati ljetne gaže i izlaske

VIDEO

Mukotrpna borba za fit tijelom za mnoge je počela još prije mjesec dana. Poznate Hrvatice učvrstit će guze kako bi ovo ljeto mogle sigurno plutati na gumenom flamingu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:14

Lana Jurčević pokazala je na svom Instagram profilu dio svog treninga. Čini se da posebnu pažnju posvećuje mišićima gluteusa što posebno raduje jači spol. S obzirom na to da je već u poprilično dobroj formi, ona nema razloga za brigu. 

Nives Celzijus, hrvatska spisateljica, pjevačica i glumica, natjecala se u ovogodišnjoj sezoni Plesa sa zvijezdama. Pripreme za svaku epizodu su zahtijevale mukotrpne plesne treninge s njenim partnerom Mateom. Nakon što su ispali, Nives je utjehu pronašla u jogi pa na svom profilu često objavljuje joga vježbe. 

Lidija Bačić, čini se, ima genetske predispozicije za dobru liniju. Duge noge, vitko tijelo, dobar glas; Lille pohađa samo plesne probe na kojima vježba koreografiju sa svojim plesačicama. Nedavno je na profilu objavila i laganu vožnju romobilom. 

Najpoznatija hrvatska fitness trenerica, Renata Sopek, često motivira svoje pratitelje intenzivnim vježbama. Svoju liniju održava rigoroznim treninzima koji definitivno nisu za početnike. Teški utezi, boksanje i trbušnjaci dva metra iznad poda dok se samo nogama drži za boksačku vreću njen su forte. 

Domenica, mlada nada Tončija Huljića, kada ne snima svoj novi album, vrijeme provodi u prirodi. Ona voli laganu rekreaciju i vožnje biciklom, ali i planinarenje u dobrom društvu. 

U zdravom tijelu, zdrav duh - to je moto splitske glumice Ane Gruice. Osim videa na kojima vježba jogu, na svom profilu objavljuje i fotografije zdravih obroka. 

Žanamari Perčić osim toga što se bavi glazbom, zaljubljenica je u fitness. Nije kampanjac, nego čitave godine pazi na svoj izgled i ide redovno na treninge. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode